Onsdag 20 oktober 2010

Nu mamma kommer det ett inlägg! :)

Idag fick jag reda på resultatet av första tentan, och jag klarade den! :D Det känns sååå skönt, nu kan jag lägga det där bakom mig.

Sen jag skrev sist tror jag inte att det har hänt så jättemycket. Jag har pluggat, tränat och umgåtts med folk jag tycker om. Fast det är klart, jag och Emsan har bokat en resa till Paris och till min älskade Astrid som bor där. Jag längtar så jag tror jag dör! 4 november åker vi :D

Idag har jag och Martin även införskaffat en ljusstake. Snart är det juuuuul! Hihi. Jag älskar julen och allt som har med julen att göra. Mörkret, alla mysiga ljus, ljusstakar, förberedelser, bakningen, julmaten (iaf i början) och såklart julen och julklapparna! :D

Nu ska jag byta om och sen sticka iväg på ett svettigt danspass med mina systrar! Igår var jag och Kristin på box, det var jättekul och träningsvärken börjar komma. Men det är bara gött!

Ha det så bra mina vänner! Pussss!

FEEEEL!

Vet inte varför, men i blogginlägget nedanför så blev det inga mellanslag mellan styckena, ser jättefult ut.. men hoppas ni har överseende med det! :)

Tisdag 12 oktober 2010

Hallå mina vänner! ♥ Förlåt för den dåliga uppdateringen, men glömmer liksom bort att blogga. Speciellt nu när jag inte är inne på datorn så ofta, utan är inne på nätet genom min bääääbis. :D haha. iPhonen alltså. Och den tycker jag det är lite drygt att blogga ifrån, iaf om jag ska skriva lite mer än bara några rader! Det har hänt lite sen sist jag skrev. Jag har haft min livs första tenta, och jag hoppas på det bästa. Vill inte säga att det gick varken bra eller dåligt, innan jag vet hur läraren bedömer det jag har skrivit. PÅ kvällen firade vi med tenta-fest som var riktigt rolig! I lördags var personalen på mitt jobb med respektive till boda borg. Och jag hade riktigt roligt, även om mitt lag inte vann. Vi fick en fin andra-plats och vi lyckades skrapa ihop 7 stämplar. Inte dååligt säger jag! Efter en hel dag i leklandet drog vi till Linda och Micke, där vi drack alkoholdrycker och hade riktigt trevligt! På söndagen tog jag och Martin oss en skön och välförtjänt sovmorgon. Innan vi åkte tillbaka till Karlstad umgick jag lite med min fina familj. ♥ På kvällen hade jag och Martin en riktigt mysig kväll här i vår fina lägenhet med köttfärspaj, räkor, vitlöksbröd, vitlökssås, sallad och en rolig film. Himla mysigt tycker jag! :) Vill bara säga att jag har världens bästa människor runt mig. Min familj, min pojkvän, mina vänner. Ni är bäst och jag älskar er! ♥ Nu har vi dragit i gång mer en ny kurs i skolan, det känns riktigt roligt och handlar om något jag är intresserad av. Ledarskap, vilket innehåller just ledarskap och grupproller och hur man beter sig i grupp. Sådant tycker jag är intressant! Hade tänkt ladda upp lite bilder, men de funkar inte :( Får göra det någon annan dag, och fram till dess så får ni ha det så bra. Det ska jag ha! ;) Pussss!

Onsdag 6 oktober 2010

Hejsan allihopa! Har haft några hektiska dagar med massor med plugg, jobbigt men välbehövligt då vi har tenta på fredag. I helgen var jag hemma hos min kära mor och far och det var lika skönt och mysigt som vanligt. Det blev en hel del plugg då också men jag hann även med bio och mys :) Men sen är det ju alltid lika mysigt att komma tillbaka till Karlstad och bästa pojkvännen! Nu känner jag faktiskt att marknadsföringen börjar sätta sig vilket är jätteskönt.. Men jag ska köra all in med pluggningen imorgon också. Idag unnade jag mig faktiskt ett härligt och svettigt danspass! :) Nu ska jag sova, god natt!

Fredag 1 oktober 2010

Shit, det är redan oktober.. tiden går så snabbt! :)

Igår var jag en sväng till universitetet, hade föreläsning i två timmar. Efter det åkte jag hem och städade hela lägenheten, så nu är det så rent och fint! Jag pluggade lite också innan jag lagade mat tills Martin kom hem. Sen drog vi in till stan för att kika på Julia som jobbade för Makeup store som modell som gick och sprutade parfym på folk. :) Hon var väldigt sminkad och iordninggjorde, som en påfågel typ. :P


Jullis som modell! :)


Efter det så åkte jag och Martin till Löfbergs Lila-arenan, där Färjestad skulle spela mot Linköping. Det var den sämsta match jag har varit på, Färjestad förlorade med 4-0. Men det var kul att se på hockey iaf! :)


Här kommer färjestad-spelarna ut, det ser ut som dom ska brinna upp! Haha

Nu ska jag plugga lite innan jag tar tåget hem till Torsby, mami och papi! :)

Puss på er!

RSS 2.0