No life!

Vissa perioder när man pluggar på universitet har man verkligen inte något liv, i alla fall inte när man läser en jättesvår kurs. Jag, Johanna och Sara har gjort ett pluggschema fram till tentan och det ser typ ut såhär: 8.00-17.00 varje dag utom lördagar. Löradagar ska vi leva, annars kommer vi sitta och räkna och bokföra hela dagarna.. superkul! Men man får tänka att det bara är några veckor kvar, sen är det LOOOV! I nästan tre månader, hur underbart liksom? :D

Idag har jag inte pluggat något än, har ingen lust alls så jag funderar på att skita i det. Fast i för sig är vädret inte så rockigt idag, så det kanske är lika bra att passa på. Det är kuuuuul att plugga Lina! Yesss, då kör vi!

Vi halv fyra åker jag tillbaka till Karlstad, då ska jag pussa ihjäl Martin. Hur kan man vara så kär efter fyra år? Det är underbart, men jobbigt att vara ifrån varandra! I'm a lucky girl :)


Du och jag! <3


14/5 2011

Hallå där!
Är det inte duktigt av mig att blogga två dagar i rad? I think so! Idag har jag gått en långpromenad med mamsen, hälsat på mormor och morfar, hjälpt till lite i trädgården och nu ska vi strax grilla. Jag älskar att inte ha nått planerat och bara ta dagen som den kommer. Vädret är dock sådär, skulle kunna vara lite varmare och lite soligare. Men varför klaga när livet är underbart och jag mår bra? :)
Här mådde jag bra! Bal och bara några dagar till studenten!
Me and my love på balen 2009 <3

<3

Bästa klassen!!

Nu ska jag hoppa i duschen, ha en bra lördagskväll! :)

Hooome sweet hooome!

Tjabba!

Har precis kommit hem till mina föräldrar i Torsby. Dock var huset tomt men dom kommer snart hem :) Så passar på att uppdatera er lite om mina senaste dagar.

Jag sprang aldrig vårruset, var bara där och hejade på mina lagmedlemmar som var jätteduktiga och sprang på under 30 minuter allihopa. Men jag kände att det inte var värt att bli sämre, har liksom inte tid att vara sjuk. Är fortfarande lite förkyld men nu hostar jag och snorar mer, mysigt!

Annars då, så har Astrid sovit hos mig dom två senaste nätterna. Jättemysigt! :) På onsdagen var det ju vårruset så då hann vi inte med så mycket mer den dagen. På torsdagen fick Astrid dra in till stan själv och underhålla sig för jag skulle till Johanna och plugga tillsammans med henne och Sara. En riktigt bra pluggdag då vi fick mycket gjort, underbart! På kvällen vankades det volleyboll och grill tillsammans med mina klasskompisar. Astrid och Martin hängde med för att spela lite. Det blev en riktigt rolig kväll som avslutades med lite öllekar på kronan. Lyckad kväll! :D Idag har jag och Astrid shoppat lite innan Martin hämtade upp oss och vi åkte hem till Torsby. Fast Martin skulle bara hit på ett möte med Stora Enso så nu har han åkt hem till sina föräldrar!

Nu: Torsdagskvällen + lite annat i bilder!

Såhär fint är trädet precis utanför vår balkong!

Martin och Astrid - Två av mina favvisar! <3

Mia och Johanna! Sööötnosar

VOLLEYBOLL!

Vi grillade korv på engångsgrillar - eller som Lisa hade sagt KÔÔÔRV! :D

Cissi, Mia och Johanna!

Lisa och boysen grillar!

Maria får avsluta kvällen, för sen tog jag inte fler bilder!

Nu ska jag njuta av att vara hemma hela helgen, bara plugga pyttelite! :)
Pussssss!

Sooool!

Halllå alla glada! :)

Idaghar det varit en underbar dag, sol sol sol! Jag älskar dig <3 Haha! Vi hade två timmars lunch idag så då passade jag och tjejerna på att äta glass i solen. Bara sitta och prata och känna solen varma strålar! Senare joinade även några killar i klassen. Gillar verkligen min klass och det blir bara bättre och bättre med tiden! :D

Enda minuset idag är väl att jag typ är sjuk. Efter eftermiddagsföreläsningen var jag helt slut och när jag kom hem däckade jag i sängen och somnade en stund. Tror jag hade lite feber, men det var halsen som var värst. Har jätteont och min ena körtel är jättesvälld. Som tur är har jag en underbar pojkvän som tar hand om mig och lagar mat till mig och tvättar eftersom vi hade tvättid idag! :) He's the best!

Jag ska ju springa vårruset imorgon också, men mår jag som idag kommer jag inte kunna göra det :( Buäää!

Förövrigt har jag en sakna-Elin-dag idag!
Elin har lämnat Värmland för norra Sverige,
närmare bestämt Umeå vilket gör att vi ses väldigt sällan.
Förra året bodde vi ju tillsammans i Norge-landet!

Miss u <3

Nu ska jag se lite på tv! Pusss!


Måndag 9/5 2011

Hejsan! :)

Vädret är helt underbart, jag njuuuter! Hade en underbar helg, med sol och trevligt sällskap. På fredagen var jag och Martin till Arvika och på kvällen var vi ute och åt med Erik och Sofia. På lördagen började dagen med lite plugg. Men sen la vi ner det och tog en cykeltur! Så skönt att bara ta dagen som den kommer. :) På kvällen var Per och Emma hit och åt mat. Fläskfilé, hemmagjord potatissallad, vitlöksbröd, sallad och kladdkaka till efterrätt. Gött! Vi avslutade kvällen på Tables och biljardspelande, riktigt trevlig och rolig kväll!

Gårdagen tror jag att jag stryker från kalendern, hade en riktig down-dag av flera anledningar.. Så den glömmer vi! :)

Jävla skit, jag får inte in bilderna från Iphonen i datorn, det funkar inte! Nån som vet vad jag gör för fel? Det har funkat förut. Det är så tråkigt att blogga utan bilder!

Lägger in lite bilder på lägenheten för er som inte varit här. Bilderna är inte så jättebra, men man ser hur det ser 
hur det ser ut iaf!

 
Vardagsrummet (ena delen)

Skit, gick inte ladda upp fler! Nu är jag sur på min dator.
(Kanske den vill ha ett antivirusprogram?)

Nu ska jag se på big brother :)


5/5 2011 Torsdag

Hallå mina vänner! (Några kikar ändå in fast jag uppdaterar så sällan)

Jag måste ha världens bästa pojkvän! Förutom att han typ är bäst på allt, snygg, snäll och allt sånt så hade han dessutom storstädat hela lägenheten när jag kom hem idag. T.o.m väggarna i badrummet och sen det vanliga: Dammat, städat toaletten, dammsugit och skurat, he's the best och jag släpper honom aldrig. Hihi <3

Ska snart dra in till stan och möta upp mina fina tjejer, vi ska äta mat och gå på presentkortsregn i mitticity. Ska bli skitkul, eftersom vi typ aldrig hinner umgås utanför plugget. Men nu jäklar blir straff för den som pratar plugg!

Annars i veckan blev jag och Martin bjudna på middag av mina systrar (främst Emma eftersom hon lagar maten). Perris var där också, och det var en jättetrevlig och mysig kväll! Igår var jag och Jullis på ett boxpass, det var göörjobbigt men gött!

Här mina klasskompisar ska jag visa er på en stor mage. (Vi pratade om de på lunchen idag)
Lite för mycket grekisk mat och öl kanske? Haha!






Goodbye löövers! <3 Ha en fin torsdagskväll!

Måndag 2/5 2011

Hejsan!

I helgen var det valborg och jag hade jätteroligt. Kvällen började hos Ida Skoog som vanligt, eftersom det är tradition på valborg. :) Skillnaden i år var att vi var i hennes egen lägenhet i Sunne istället för i Torsby hos föräldrarna. Vi lagade tacos, drack och hade roligt! Riktigt kul att träffa tjejerna igen :D Kvällen slutade på faktoriet i Torsby där jag träffade massa folk som jag inte träffat på jättelänge, så det var superkul!

Igår mådde jag bra, men det blev en lugn dag ändå. Firade farmor på födelsedagen och åt god mat, grillat! Nu är jag tillbaka i Karlstad och föreläsningen börjar 13.15. Ska strax äta lite lunch ch sen bege mig bort till universitet. :)

Sitter och kollar på nya gardiner till köket. Jag tröttar så fort, haha! Har redan köpt tre köksgardiner och vi flyttade in här i augusti förra året. Men jag ska visa ett par jag gillar väldigt mycket, som jag tror att jag ska ta och betälla nån dag!

                 
Dessa skulle passa jättebra i vårat kök eftersom det är två fönster,
varav ett som man bara kan ha kappa i. Åh, jag älskar dom!

Nu ska jag fixa mig lite och äta, ha en fin dag!


RSS 2.0