Paradis!

Lisa sa att vi skulle få komma till paradiset och jag är nog beredd att hålla med, hihi :)


Töcksfors

Hallå!

Jag har glömt att tala om att jag skulle till Töcksfors med tjejerna i helgen! Vi ska ha göörkul och har nu börjat helgen med en myskväll i soffan för att sedan fortsätta med lite fest imorgon :) Det är inte så bra internetuppkoppling här, då vi får se hur mycket jag bloggar!

Ha en bra helg allihopa! :) Pusssssss


Torsdagsmys!

Det känns som att vi tjuvstartade helgen lite idag när vi lyxade till det och gjorde plankstek! Så himla gott blev det :D

Entrecote, potatismos med lite ost på, sparris, paprika och aromsmör


Åh, längtar!

Sitter och tittar på "Berg flyttar in" och hon hälsar på Marcus Schenkenberg som bor i New York! Längtar tillbaka ju :) Underbara stad!


Onsdag

Hallå där!

Idag har dagen gått i ett. Pluggade på universitetet hela förmiddagen och fram till klockan 14 ungefär. Då åkte jag hem och lagade mat innan jag åkte iväg till Sandra där det var kalas för henne (5:e kalaset på 1.5 vecka, haha!). Där var även de andra tjejerna och vi blev bjudna på världens godaste cupcakes, mmmm! Hihi, ville bara klämma i mig allihopa men lyckades hejda mig och bara äta en (plus lite av Johannas :p). Det hade du gjort bra Sandra, många tummar upp!

Nu ligger jag i soffan med tända ljus, ser på tv och väntar på att Martin ska komma hem. Hoppas ni har en bra kväll :) Ni får några fina iphonebilder från kvällen!


Kvällsmat

Gjorde en blåbärssmootie till kvällsmat, väldigt gott! Tog en söt bild på mig och min blå tunga också, haha!


Bilder från helgen!

Tänkte visa er lite bilder från utekvällen i fredags med mina vänner, njut! Haha :)


Tisdag

Var ut på en långpromenad med Maria, Lisa och Johanna! Vi gick milen i tyrskogen och det känns riktigt bra nu, hihi! Sitter nu nyduschad och nyäten i soffan och väntar jag på att Maria ska komma så vi ska plugga lite :)

Ha en fin dag! Pöss


Måndagslyx!

Lyxar till det med jordgubbar och en påse nötter! Gött :)


Helgen!

Hade en superbra helg med både fest med vännerna och mys med Martin och hans familj. Fredagskvällen var jätterolig och Sara (som fyllde år) hade gjort goda muffins och jellyshots, haha! Har kort på iphonen från kvällen som jag kanske lägger upp någon dag. På lördagen åkte vi hem till Martins föräldrar där veckan fjärde kalas hölls. Blivit mycket kalas för mig den här veckan! :p Igår hjälpte jag Martin att sätta på sommardäcken, det är en riktigt kvinna det, tycker ni inte det? Hihi! På vägen tillbaka till Karlstad kikade vi in till Fredrik och Natalie i deras mysiga hus. Och jag råkade lova att jag skulle åka tjejvasan också, opsss!
Hjälpte svärmor att göra goda räksmörgåsar till kalaset
Som vanligt så frös jag, så vi tände i kaminen - mysigt!
Familjen Sundbäck!
Nu ska jag ta kvällen här hemma och lägga mig i soffan. Imorgonbitti väntar en promenad med mina vänner. Hoppas att min dumma hosta är borta tills imorgon bara, eller iaf att det är bättre så jag inte får hostattack av att gå till bussen som idag! Nej, nu ska jag bli frisk så jag kan börja träna igen! :) Puss påer!

Party!

Sara fyllde år igår och det ska firas idag! Drar till Lisa nu för lite förförfest, haha :)

Här får ni kvällens outfit och här ser ni ett plagg som jag köpte i NY, en virkad väst. Den är dock från HM så den finns väl här med, hihi! Ha en fin fredagskväll <3


Födelsedagsbarn!

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut och även Martins födelsedag. När jag kom hem från shoppingen tog jag tag i veckostädningen (köpte förresten en sååå snygg jacka också som jag ska visa upp nån dag). När Martin kom hem började vi laga mat som vi skulle bjuda gästerna på. Gästerna var Emma, Per och Julia. Han ska firas mer i helgen med familj och så :)

Maten vi gjorde var hel lax i ugn, pressad potatis och hemgjord hollandeissås. Såsen blev lite fast, men ganska bra för att vara första gången. "Tårtan" var blåbärsparfait, vilket även det var riktigt gott!

Nu ligger vi i soffan och är trötta och småsjuka båda två. Det får nog snart bli sängen! Här får ni en bild på min sjuka födelsedagsnörd (mobilen i högsta hugg) hihi! :)


Redo för arbete!

Åh, idag fick jag äntligen tag på byxorna som jag fick i julklapp. Fick dom dock inte i rätt storlek och de har inte kommit in förrän nu! Ett par rosa arbetsbyxor! Hihi :) Jag älskar ju att hjälpa till att snickra och sånt och det passar ju bra att mamma och pappa håller på att helrenovera lillstugan hemma och dessutom bygger morfar ut våran sommarstuga. Så dessa rosa byxorna kommer passa perfekt i sommar!

Nu väntar jag på att Martin ska komma hem så ska han få lite mer paket innan vi börjar med maten som vi ska bjuda gästerna på! Ha en fin kväll :)


18/4

Idag kom mamsen och väckte mig och hade gjort frukost till oss, mys! :) Förmiddagen var lugn innan vi åkte in till Torsby för att uträtta lite ärenden innan jobbet. Jag var bland annat inne på Handelsbanken och pratade med min blivande chef och det känns så bra och det ska bli så roligt att prova något nytt! :D

Till lunch åt vi sallad från salladsbaren på Coop, sååå himla gott! Sen blev det jobb mellan 12.30-21.00 innan jag tog bilen hem till Karlstad igen. En snabbvisit hemma som var lika bra som alltid :)

Nu ska jag strax sova så jag är pigg tills imorgon när jag ska upp och göra frukost åt min pojkvän för han fyller 23! Hihi :) Sov gott <3


Jobb!

Dom ringde från jobbet i Torsby tidigare idag och frågade om jag kunde jobba imorgon. Så jag packade ihop mina saker och åkte hem redan idag, så jag skulle hinna umgås lite med mamma och pappa också! :) Så nu är jag alltså i Torsby. Såg på "Wermland forever" nyss och herregud vad pinsamt! Men ändå underhållande, haha!

Enda bilden jag tagit idag är på middagen. Kycklingsallad och keso, mm!


Dagens middag!

Idag gjorde jag och Martin sushi till middag. Vi köpte ett sushikit på coop igår och det innehöll alla ingredienser såsom sushiris, wasabi, vinäger, soya och sånna där sjögräsblad. Väldigt smidigt. Vi fyllde dem sedan med kallrökt lax, avokado och gurka, mmm. Vi gjorde även "risbollar" med räkor på, som ni kan se på bilden nedanför! :)


Kalas!

Idag har vi haft kalas för min fina vän Johanna. Jag, Maria och Lisa tog en sväng in till stan för att handla en liten present och ingredienser till en marängtårta. Sedan åkte vi hem hit för att baka den innan vi drog till Johanna och sjöng en fin födelsedagssång och fick fika. Även Sandra och Isabelle var där, mycket trevligt! :D

Här får ni några fina bilder på tårtan med och utan ljus, paketen och Johannas goda chokladbollar!


Fler USA-bilder

Nu fungerar det att lägga upp bilder igen, så nu kommer ett gäng. Haha! Det blev ganska många bilder, men jag tänkte det var lika bra att lägga upp många bilder för jag vet inte om jag orkar det någon annan dag. Det är mest bilder på mig och Martin, för jag vet inte om de andra vill att jag lägger ut bilder på dem.
Underbara Central park! Min favoritplats i New York
Lite träning i parken! :p
<3
Fina, rosa träd!
En sjö i Central park!
Innan en utekväll!
Time square!
Frihetsgudinnan ute på Long Island
Broadway och Wall steet
Ett mysigt restaurangområde nere i downtown a la gamlastan-style
Musikalen Mamma Mia på Broadway var sååå bra!
På en koreansk restaurang fick vi grilla vår egen mat, en häftig upplevelse! :D
Frukost på Starbucks!
Fika med smoothie och chokladcupcake, mmm!
Fyra stycken sånna här för 13 dollar! Dyrt, men himla goda!
Min snygging köpte sig nu kavaj. Här innan middag!
En av de bästa måltiderna! (Standarden på maten var inte den högsta)
Hela gänget!
Rockefeller center
Utsikt från Rockefeller center över central park
Haha! Lycklig tjej i central park :)
Chill!
Lunch från en av de många salladsbarerna!
Så, nu får det räcka med bilder för ett tag! Kanske lägger upp fler bilder lite då och då, men tror jag fick med det mesta nu :)
Snart ska jag in till stan och handla ingredienser till en tårta som jag, Lisa och Maria ska göra till Johanna. Hon fyller år idag, så vi ska dit på kalas sen! Hihi. Grattis gumman <3

New York!

Tänkte ni skulle få se lite bilder från New York. Finns ingen kamera i världen som kan ersätta det mänskliga ögat och visa hur fint och häftigt allt var (speciellt inte med mina fotokunskaper), men här ska ni få se på ett ungefär hur det ser ut och vad vi gjorde, hihi!
Hockey i Madison square garden, Hardrock café, Time square, Empire state building, Harlem och gospelgudtjänst, Central park, Frihetsgudinnan, Ground cero, Wall street, Brooklyn bridge, fika på det svenska caféet Fika, flera Starbucksfikor, shopping på Forever 21 och Centry 21, Applestore, Rockefeller center, Mamma Mia-musikal på Broadway och mycket mycket mer. Detta var i stora drag det vi hade för oss i New York.
Lite mat på flygplatsen!
Första frukosten, lite trötta och jetleggade!
Där ser man!
Såhär trodde jag att de amerikanska ingångarna till lägenheterna skulle se ut och det visade sig att jag hade rätt! Hihi :)
Kyrkan där vi var på en gospelgudtjänst! Det var riktigt bra!
Dom hade vovlo 940 i USA också :p
Fin kyrka!
AAAhhh! Det går inte att lägga upp fler bilder. Prova att göra ett annat inlägg med resten av bilderna, annars kommer det upp fler imorgon! Puss på er <3

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en grym vecka i New York! Så stort, så många nya intryck och så mycket folk. Har inte riktigt tagit in allt, men tror det kommer smälta in nu när jag är hemma igen! :D

Hur som helst är det skönt att vara hemma i Karlstad igen. Vi kom hem runt 17. Tog en dusch och gjorde iordning en räksallad. SÅÅ gott efter en vecka med nästan bara fet och sockrig mat! Nu ska jag bara ligga i soffan resten av kvällen! Vi förlorade ju sex timmar inatt pluss att vi flög hela natten vilket inte direkt innebär skön och sammanhängande sömn! Ska bli skönt att sova i våran säng inatt <3

Ha en mysig kväll!

Bild på frihetsgudinnan och räksalladen


Påväg!

Nu sitter vi i bilen påväg till Åmotfors där vi ska möta upp dom andra! Det ska bli sååå kul :D

Kommer nog inte blogga något på en vecka nu, så vi hörs när jag är på hemmaplan igen. Hejdå Sverige, hej NEW YORK!


Fixardag!

Idag har jag än så länge hunnit med ett läkarbesök och storstädning av lägenheten, så nu är det rent och fint igen! Det är så underbart när man är klar och nu får vi komma hem till en ren lägenhet efter resan också :)

Ska in till stan och handla det sista innan jag ska packa klart! Det börjar dra ihop sig nu, wiiii!

Ett litet kollage från lägenheten! :) inga bra bilder, men ändå!


Onsdag!

Igår hade jag en jättemysig kväll hemma hos Lisa med tjejerna! Hockey, chips och cola. Jag var väl mest intresserad av att prata och dom andra var mest intresserade av hockeyn, så vi körde en blandning av det! Lyckad kväll :)

Idag var jag och gymmade på förmiddagen. Sen hade vi en föreläsning med övningar som var rolig och givande på eftermiddagen!

Efter föreläsningen skyndade jag mig hem och åt innan jag gick bort till nobelskolan där min fina lillasyster hade anordnat en modevisning och var även med på modevisningen. Dom var så fina och duktiga! Resten av familjen var också där och efteråt så fikade vi lite hemma hos mig och Martin, mysigt! :)

Nu på kvällen har jag vikit tvätt och börjat packa lite. Ska fixa och packa hela dagen imorgon också. PÅ FREDAG DRAR VI TILL NEW YORK!!!!


Godmorgon!

Har varit uppe nån timme och tagit det lugnt och ätit frukost. Solen skiner ute så jag tänkte försöka ta mig ut på en promenad eller något strax!

Igår var en skön dag. Hade introduktion till Fastighetsrätt mellan 8-10 och sen åkte vi in till stan för en frukostfika. Satt där nån timme innan det blev en liten shoppingsväng på stan. Det blev även en lunch på stan innan vi skulle tillbaka till skolan för föreläsning mellan 15-18. Trots att föreläsningen var så sent så gick det att hålla fokus. Dels för att vi har en grym föreläsare och dels för att det är intressant. Juridik är verkligen något för mig! :)

Köpte dessa svarta Dr. Denim igår. Tröjan köpte jag för ett tag sen men har aldrig använt. Det har varit lite för kallt! Kanske blir invigning i New York, det passar ju bra med motivet på tröjan! Haha :)


Back in town!

Hej på er!

Nu är jag tillbaka i Karlstad efter en mysig och skön helg hemma i Torsby! Trivs så bra hemma hos mamma och pappa, även om jag älskar att vara i Karlstad också. Känns ju skönt att det är så, för då har jag ju två hem som jag trivs superbra i :)

När vi kom tillbaka slängde Martin ihop en sconesdeg medan jag packade upp, så nu har vi ätit scones och druckit te! Snart börjar söndagsfilmen, får se om den är nått att se på :)


RSS 2.0