Världens lyckligaste tjej!

Ikväll har jag blivit servad som en prinsessa av min underbara Martin. Medan jag pluggade hela kvällen så stod Martin och lagade mat i ett par timmar. Dessutom gjorde han en SÅ god kladdkaka till efterrätt, pluspoäng från mig! :) Och som om inte det vore nog så tog han hand om disken! Inte för att det är en ovanlighet att han lagar god mat och så, men oftast så lagar vi ju tillsammans!


Min underbara kock! <3


Fikapaus!

Ibland måste man ha fikapaus i plugget! :)


Tisdag!

Har inget liv just nu. Pluggar, äter, sover, tränar, pluggar, äter... osv. Därför är det inte så kul att blogga, men får väl försöka få till något inlägg ibland iaf :)

Ikväll har jag iaf besök av lillasyster så lite liv har jag ju! Vi ska mysa hela kvällen :)

Och här har ni min snygga lillasyster <3


Söndag

Igår när jag vaknade upp hemma hos mamma och pappa satte jag mig vid tvn och tittade på min favoritkanal medan jag väntade på att dom andra skulle vakna. Älskar verkligen SF-kanalen! Dom visar alltid Astrid Lindgren-filmer på morgonen och igår visade dom Lotta på bråkmakargatan, så mysigt! Önskar jag hade den kanalen här i Karlstad. :)

Under dagen igår var jag och mamma ute och gick en långpromenad i det vackra vädret. Jag pluggade även lite innan jag, mamma, pappa och Julia åkte till morfar på sjukhuset, han har opererat knät. Igår var han riktigt pigg, lilla morfar! :) På kvällen åkte jag tillbaka till Karlstad. Mamma och pappa sov hos Emma och Per inatt och imorse åkte mamma, pappa, Emma, Per, jag och Martin till kaviar och åt frukost! Hotellfrukost in my heart <3 haha!

Råkade shoppa en ny hjälm som jag ska ha när jag åker snowboard och även ett par nya glasögon! Vita såklart, älskar vitt i alla former, hihi :D

Den goooda maten som vi åt i fredags!


Kalas!

Idag fyller mina kära mamma år, så därför är jag i Torsby! I eftermiddag har vi haft lite kalas här :) Nu ska vi snart äta middag, fläskfilé och pappas specialpotatis!

Grattis mamma! <3


Plugg!

Såhär tillbringar jag denna underbara vårdag, men jag är inte bitter! Ska strax gå ut och gå en sväng och ikväll blir det box :)


Onsdag

Idag hade jag den näst sista föreläsningen innan tentan. Tyvärr var den inte så intressant. Som jag skrivit tidigare så är den här kursen verkligen inget för mig och jag förstår inte riktigt vad vi ska använda detta till i vårat framtida arbete. Men all kunskap är väl bra antar jag! :)

På eftermiddagen pluggade jag lite med tjejerna innan jag och Emma åkte in till stan en sväng.

Idag lagade jag jättegod mat. Lax som jag la philadelphiaost och hackad rödlök på, kryddade med salt och citronpeppar och sedan in i ugnen. Till detta gjorde jag potatismos, så gott och så enkelt!

Nu på kvällen var jag, Maria och Lisa med Johanna till sats för att provträna. Vi körde tabata (tror det stavas så?) och det var ett jätteroligt intervallpass! Dock tyckte jag att det var lite kort, hade velat köra lite till så man blir sådär heeeelt slut i kroppen! Men annars var det verkligen kanon. Skönt att kunna ta cykeln till träningen också, det tog högst 5 min att cykla. :) Nu är det snart BB!

Pusshej! <3

Enda bilden jag tog idag, från våran underbara föreläsning. :)


Semeldagen!

Idag är det semeldagen, vilket betydde fikapaus i plugget på universitetet idag. Lycka! :) Var på uni mellan 8-13 idag och pluggade med mina kompanjoner, men i och med att vi bara sitter och läser nu så blev de lite svårt att koncentrera sig då det massa annat prat, hihi :) Så vid 13 packade jag ihop mina saker och åkte hem, la mig i våran härliga schäslong och skulle läsa. Men råkade somna sittande, var så sjuuuukt trött hela förmiddagen så en powernap på 20 min gjorde susen. För sen fick jag en hel del gjort, härligt!

Ikväll har jag haft en tv-kväll med mig själv, då Martin varit och sett på hockey. Först halv åtta hos mig, Top model, Sofias änglar (gårdagens avsnitt) och nu big brother. Asså, BB är verkligen underhållande, skrattar ihjäl mig typ :D Härligt att ha tvn helt för sig själv!

Min goda semla (ser inte så god ut, råkade pilla lite på den) och min kvällsmat. Älskar finncrisp! :)


Trött!

Igår hände inte så mycket. Pluggade nästan hela dagen, men hann även med att boxas med Maria på Friskis, så skönt! :) På kvällen åt jag och Martin älgstek, klyftpotatis och världens godaste sås, mmm! Igår hade vi varit tillsammans i 4.5 år, vart tar tiden vägen? Det går så himla fort! :)

Idag har jag haft föreläsning, pluggat, ätit mat och kört ett spin intensiv-pass, SÅ jobbigt och SÅ skönt efteråt. Älskar känslan efter ett jobbigt träningspass. Efter passet var jag som en dränkt katt och såg ut som en tomat i ansiktet, det är så det ska va ;)

Ha det fint! Pusshej <3


Lördag <3

Idag skulle jag ha pluggat. Vad har jag gjort istället? Haft en jättebra dag, UTAN plugg! :)

Vaknade klockan 8 (!), låg i sängen och drog mig till 9. Det är så himla skönt att ligga i sängen länge när man har vaknat, love it! Till frukost gjorde vi pannkakor med nutella (är det lördag så är det!), gröt, smörgås och juice, så gott! :) klockan 11 kom mina kära svärföräldrar hit och dom har vi spenderat dagen med. Fikat i stan, shoppat, kollat lite på skidåkning här hemma och ätit middag på vedugnen!

Efter det åkte jag till Maria och umgicks och pratade lite med henne! :) Och nu ikväll har Emma och Per varit här och vi har sett på breaking dawn och ätit fruktsallad och godis! Så alltså har jag haft en kanondag! :)

Nu ska jag sova, god natt!

Provade den här chokladen ikväll och den var riktigt god. Perfekt för mig som älskar både lakrits och choklad!


Fredagsmys!!

Igår hade jag fullt upp. Plugg på morgonen, föreläsning på eftermiddagen, träning 16.30-17.30. Sen åkte jag hem och åt mat och vi hade syster Julia på besök. Mysigt! Hon färgade mig och sen åt vi fruktsallad, pratade och såg på tv! Både Julia och Sofia (Martins brors flickvän) sov här inatt, så vi agerade lite hotell här, haha! :)

Idag pluggade jag och Maria på universitetet mellan 08-14. Sen hämtade Martin upp mig och vi tog en tur på skridskorna vid mariebargsviken! Efter det åkte jag och Maria och körde lite dans fuego, det var riktigt kul faktiskt!

Nu ligger jag i soffan efter en god middag som bestod av räkor, paj (med fetaost, spenat och cocktailtomater, jättegod!!), vitlöksbröd, sallad och ett glas vin! Underbar fredagskväll :) Strax blir det godis, gött! Ha en fin kväll!

Underbara du <3


Sveriges mästerkock

Sitter och tittar på "Sveriges mästerkock", gillar det programmet! :) Skulle ha tränat ikväll, men satt kvar i skolan till 17 och när jag kom hem mådde jag inte så bra. Så jag la mig och vilade medan Martin lagade mat!

Och istället för att träna ska jag äta semlor nu, haha! Det är livet det :)

Myser i min zippis i soffan!


Onsdag!

Idag är det soool, jag älskar solen! :)

Sitter dock på en tråkig föreläsning, vilket inte älskar lika mycket! Den här kursen är verkligen inget för mig, men det är bara att kämpa på! :)

En bild från en föreläsning förra veckan, som Johanna ritade till mig!


Alla <3 dag

Haft en mysig kväll med min underbara Martin. Middag på munken och sedan bio. "En gång i Phuket" var helt klart sevärd, superrolig verkligen! :)

Nu är vi hemma igen och ska fortsätta mysa, hihi :) Hoppas att ni har haft en bra dag!


Underbara dagar!

Både igår och idag har jag haft helt underbara dagar! Igår packade jag, mamma, pappa och Martin ihop matsäck och skidor och åkte till rabackoberg för att åka längdskidor. Och vilket underbart väder det var! Det var så himla fint ute. :) Jag och mamma tog en tur på lite mer än en mil, medan Martin och pappa åkte nästan två mil på samma tid, haha! Efter skidturen grillade vi korv och drack varm choklad! Åh, sånt vill jag göra varje helg :)

På vägen hem tog vi en tur in till mina kusiner, som har några kossor. Och en av kossorna hade fått en kalv i fredags. Så igår var ju kalven en dag och den var SÅÅÅ himla söt! Hihi. :)

På kvällen hejade vi på Top cats i melodifestivalen! Röstade tio gånger, haha! :) Tyckte killarna var grymma!

Idag har jag gått en promenad och hälsat på farmor och farfar. Sedan tog vi bilen ner till Karlstad igen. Nu blir det söndagsmys! Ha en fin kväll :)

Lite bilder från helgen!


Rally!

Började dagen här i Torsby med en promenad. Efter det packade vi iordning mat och sånt och drog iväg på svenska rallyt som höll på ungefär hela dagen!

Nu på kvällen har vi ätit mat och myst vid tvn! :)


Gonatt!

Är hemma hos mamma och pappa i Torsby och ligger i sängen och myser med kissen, han är så himla gooo! :)


Godmorgon!

Ska strax hämta upp Maria och dra till gymmet och gymma lite! Sen vid ett är det föreläsning i fyra timmar, härligt!

Ha en bra dag! :)


Onsdag och lillördag!

Full dag idag också! Gick upp halv nio och bakade klart brödet som skulle stå över natten. Fixade även klart det sista i rummet som vi gjort om. Efter det handlade jag och började baka släta bullar eftersom jag tänkt bjuda mamma och mormor på semlor efter lunchen jag skulle bjuda på. Mormor och mamma kom hit typ vid 11, så då vilade dom lite innan vi åt lunch tillsammans!

Efter en dusch drog jag in till stan för att möta upp mina fina tjejer för en fika. Satt där och pratade ett par timmar innan jag åkte hem och åt middag. Chili con carne och ris, gött! Låter som att jag har ätit hela dagen typ, haha!

Nu på kvällen har vi varit hemma hos Emma och Per, då Per blir gammal på fredag. Så han fick present och vi fick fika! :D Mamma och mormor var även där och vi spelade "rappakalja", riktigt roligt och mysigt! :)

Nu ska jag sova! God natt på er :)

Här kommer en bild på mina tulpaner som jag fick av min fina pojkvän som ville muntra upp mig! :) Så jag bytte ut rosorna som vi fick förra veckan, som nu hade börjat vissna, mot tulpanerna!


Fixat och donat! :)

Igår hade jag verkligen fullt upp. Dagen började med föreläsning mellan 10-12. När jag kom hem åt jag lunch och sen började jag och Martin att slipa och måla skrivbordet som skulle bli vitt. När det var klart drog vi till gymmet och gymmade lite. Väl hemma igen skulle skrivbordet målas en andra gång, middagen skulle lagas, tvätten skulle tvättas. Och mitt i allt det där började jag baka bröd och försökte hinna med att se "halv åtta hos mig", mitt favvoprogram. Haha! Så jag hann helt enkelt inte blogga. Och när jag kom i säng vid halv elva var jag helt slut!

Här är två bilder på resultatet av vår lilla "minirenovering" av vårat "tredje rum", som vi kallar det! Haha :p


Nya kläder!

Igår var jag in till stan och köpte lite nya kläder, bland annat den här skjortan. 149 kronor från gina tricot, som hittat! :)


Måndag!

Kul föreläsning!


Sofias änglar!

Ligger här i min ziperall under täcket och gråter. Ser på veckans avsnitt av Sofias änglar som jag missade. Vilket underbart jobb Sofia, Mattias och Johnnie gör! Sånt skulle jag också vilja göra. :)

Men nu till veckans program. Vilka starka människor familjen är. Ena dottern i familjen blev mördad av sin pojkvän för ett par år sen och pojkvännen tog sedan livet av sig. Vilken jävla idiot! :( Hur kan man göra något sånt? Tycker så synd om dom! Men ändå är dom så starka och pratar om det i tv, trots att det inte var så jättelängesen som det hände.

Ta hand om varandra! Älska istället för att hata <3


Söndag!

Hej! :)

Idag började jag dagen med en 45-minuters promenad till gymmet. Därefter gymmade jag 45 min innan jag tog bussen hem. Solen kikar fram även idag, härligt! :) Snart ska jag ta bussen till Ikea tänkte jag och köpa gardinerna som vi glömde (?) köpa i fredags!

Här är min lunch idag! En jordgubbs- och banansmoothie, en pannkaka med sylt och grädde (jag har ju faktiskt tränat :D) och en halv avokado.


Solen är min bästa vän!

Underbar dag som började med ett pass på gymmet. Efter det drog jag och mina kära vänner till mariebergsviken för att åka skridskor och grilla korv i det vackra vintervädret! Jag fick sån energi av solen, det var underbart!

Nu ligger jag i soffan och äter riesen, livet är rätt gött ändå! :)


Fredagsmys!

Jag älskar fredagsmys!

Vi har precis ätit en tvårättersmiddag som bestod av toast med räkröra till förrätt och oxfile, potatis, aromsmör och sallad till varmrätt. GUD vad gott det var! :)

Nu blir det lite choklad och popcorn i soffan framför filmen "it's complicated". Ha en mysig kväll allihopa! :)


Nattbesök!

Inatt har vi har nattbesök här! Mamma och mormor kom igår eftermiddag och sov här i natt. Så himla mysigt! Igår åt vi middag som bestod av pepparbiff, potatis och gräddsås och sedan fruktsallad och grädde till efterrätt. Så gott!! :) på kvällen sen åt vi lite ost och kex! Så kul att få besök av dom och passa upp på dom i mitt egna hem. Och få ge tillbaka lite av allt dom har gett mig under åren, hihi! (Även fast dom hade med sig lite mat och sånt, men ändå ;) )

Nu har dom precis åkt efter frukost och lite kaffefika. Solen skiner och jag tror jag det kommer bli en alldeles underbar dag. :) ha det fint allihopa! Puss

Fick fina rosor av mamsen och mormor!


Grattis pappa!

Idag fyller mina kära pappa år, grattis! :) Därför är jag i Torsby och vi har haft lite kalas här ikväll. Semeltårta (semletårta?), bullar och lite kakor fikade vi med. Farmor, farfar, mormor och morfar var här! Så kul att träffa dom :)

Papsen fick ett par skidhandskar och långkalsonger med älgar på av mig, Emma och Julia! Hihi. Jättefina! :)

Nu ska jag strax gå och lägga mig! Sov gott <3

Sommarbild på papsen :) <3


RSS 2.0