Tisdag!

Jag var i Torsby i natt då jag jobbade i natt. Har ju sovande natt, men sov väldigt dåligt, så jag var jättetrött när jag skulle gå upp vid halv sju ungefär. Var hem en sväng och åt en mysig frukost tillsammans med mamma och duschade innan mamma skjutsade mig till tåget. När jag kom till Karlstad ringde mamma och sa att jag glömt och ta med mitt smink, så jag kommer vara jättesnygg i skolan imorgon, not. Har liksom inget smink alls här i Karlstad nu. Men det är väl ett ilandsproblem, ska inte klaga på sånna småsaker! :)
När jag kom hit till Karlstad hade Martin gjort iordning en liten picknick som vi tog med oss ut till skutberget och satte oss på klipporna där. Jättemysigt! :) Det var en höjdpunkt på dagen och sådant som man borde göra oftare. <3
Nu på kvällen skulle jag ha gymmat. Men jag kom på att vi hade tvättid och Martin skulle iväg och spela fotboll, så jag tänkte att jag skulle vara hemma och tvätta. Tvättkorgarna här var typ översvämmande så det var ett måste att tvätta. Så jag tog med mig två tunga ikea-kassar och en mindre kasse med kläder + stora förpackningar med tvättmedel och sköljmedel till tvättstugan för att upptäcka att tvättiden inte var förrän imorgon. Bra Lina! Då hade Martin redan åkt iväg med bilen och jag orkade inte gå till gymmet, så det alltså varken tvättning eller träning. Istället lagade jag mat och latade mig, haha! :)
Lite bilder från dagen!

Jag och Martin i våra fina mössor som vi fick av mina svärföräldrar i julklapp!
Vänern var inte fryst som förra året vid den här tiden!
Puss <3
Imorgon ska jag tillbaka till Torsby igen, för då fyller pappa år. Så jag ska hem och gratulera honom! :) <3
Ha en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: mamsen

Fina ni är <3

2012-02-01 @ 13:47:32
Postat av: Anonym

Och vilken FIN jacka! ;)

2012-02-03 @ 18:49:35
Postat av: Julia

Och vilken fin jacka! ;)

2012-02-03 @ 18:51:05
URL: http://juliabarremyr.blogg.se/
Postat av: Lina

Visst är den fin Julia ;)



Tack mamsen :)

2012-02-05 @ 20:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0