Torsdag 29 juli 2010

Hejsan! :)

Nu har vi mina svärföräldrar här på middag, så jag har inte riktigt tid för datorn. Men tänkte bara uppdatera en snabbis! Har jobbat 10-21 idag, så jag har inget roligt att berätta. Hoppas ni har haft en bra dag i regnet! :)

Pussis! <3

Trött!

Hej mina vänner! =)

Har precis kommit hem från jobbet och är jättetrött! Känns tråkigt att nästan inte ha varit ute något när det för en gång skull är fint väder. Nu väntar ju bara regn här framöver. BLÄ!!

Nu ska jag äta lite kvällmat och se klart på friidrotten på tv:n!

Ha en fin kväll! Pusss :)

Onsdag 28 juli 2010

Hallå allihopa! :D

Ska visa lite bilder från igår.


Pappa och mamma ♥

Emsan och jag ♥ äter lunch i Sunne!


Innan bio så var jag och Martin lite hungriga så vi åt på Sibylla. Haha! Var ju tvungen att vara lite onyttig efter att jag hade tränat på morgonen. Bio var förresten SKITBRA! Om ni inte har sett Eclipse, SE DEN!


Kvällspromenad efter bion! ♥

Nya jeans, cheap monday
Ny t-shirt, lindex

Idag jobbar jag hela dagen. Slutar inte förrän 21 ikväll, så vi får se om i hörs något mer idag!

Pusss ♥

Shoppat!

Hejsan allihopa! =)

Nu har jag precis kommit hem. Efter gymmet åkte jag hem och duschade, sen åkte jag, Emma, mamma och pappa ner till Sunne. Jag var tvungen att ha nya kläder! Först åt vi lunch på "Saffran och vitlök", sen handlade vi lite kläder. Eller för min del blev det faktiskt en hel del. Köpte två par jeans, ett par ska jag göra om till shorts. Det var ljusa jeans, så nu har jag alltså snart fixat ett par ljusa jeansshorts! Köpte även en strandklänning som jag ska ha i Grekland, ett par vita shorts, en svart klänning med lite puffärmar (skitsnygg!!), en långrämad goströja och två t-shirtar. Allt detta för endast 500 kronor. Jag är expert på att handla på rea. 8 plagg för 500 kronor! :D Köpte även en ny bodylotion med fräsch lukt!

Nu ska jag på bio med Martin. Han är supersnäll och följer med på Eclipse, fast han inte ens har sett New moon. Men alla mina kompisar och mina systar har redan sett den eller så är dom borta, typ i Norge, så det är snällt att han vill se den med mig! :D

Ha superbra tisdagskväll allihopa. Nu kommer min pojkvän snart och hämtar mig! :)

Pusssis ♥

Tisdag 27 juli 2010

Hej!

Nu drar jag till gymmet och tränar, hörs senare!
=)

Pussss!

22.00

Hej ♥

Nu är färgningen klar. Det blev mörkare, mörkbrun för att vara exakt. Tycker inte om att vara nyfärgad, det blir snyggare om några dagar tycker jag! =)


Den här färgen använde jag. Eller färg är det väl inte.. toning!

Idag har varit en jätteskön dag. Jag slutade jobbet vid tio, då åkte jag hem och bara tog det lugnt. Läste lite, satt vid datorn lite, plockade lite och så. Det spöregnade ute, så det fanns inte så mycket att göra. Sen kom Martin och åt sin lunch hemma hos mig, för han ville inte sitta ensam ute i skogen och äta. Det förstår jag! Sen kom morfar på besök. Mamma skulle klippa honom och vi fikade. Och efter det kom mammas morbror Rune hit och fikade. Så det har varit en hel del fikande idag. Eller jag har inte fikat varje gång, men jag var med. Så dagen har gått ganska fort. Var även med mamma och pappa ner till Torsby och slängde skräp vid återvinningen, växlade pengar till euro och köpte hårfärg. Sen har jag varit ute och gått en sväng, det blev ingen springtur. Nu på kvällen har Jullis färgat håret på mig och mamma, och så har jag och mamsen varit ute och plockat kantareller. Gott! Hihi.

Nu sitter jag och kollar på en Wallander-film med mina föräldrar! ♥

Rhodos

Hejsan! ♥ 

Ska visa lite bilder på stränderna och så på Rhodos, dit vi ska om mindre än två veckor.




Åh, jag längtar efter det blå havet, och dom blå dörrarna!


19.48

Nu ska jag färga håret! :)

Skriver ett inlägg senare, så kika in då!

Pusshej!

Måndag 26 juli 2010

Hej!

Kom hem från jobbet för ett lite tag sen. Skönt att vara ledig två dagar nu! Det regnar ute, så det får nog bli en innedag idag. Kanske springer en sväng sen. Just nu sitter jag och kollar runt på nätet efter kläder. Vill ha nya kläder innan jag åker till Rhodos, och jag kommer inte hinna åka till Karlstad eller något annat ställe innan (Torsby har inte så stort utbud). Iaf inte för att shoppa kläder. Så jag får klicka hem från sidorna på internet. =)

Men jag har en fråga till er. Är det någon av er som vet var det finns snygga ljusa jeansshorts? Dom ska vara korta och i typ storlek 36. Där jag har kikat är allt slut i lager, och jag vill verkligen ha ett par ljusa jeansshorts till resan. Det är ju så snyggt till bruna ben! :D 


Typ sånna här! :)

Fick lönerapporten idag. :D Nu är jag glad att jag jobbade HEEELA midsommar. 47 timmar för att vara exakt. Blir bra storhelgslön där!

Nu ska jag kika runt lite mer här!

Pusssis!


23.49

Hallå!

Har inget att göra, så skriver lite till. Kommer inte kunna sova på ett tag ändå. För jag sov ju länge idag, plus att jag har druckit kaffe. Då inbillar jag mig att jag inte kan sova. Jag som inte ens tycker om kaffe. Och förresten glömde jag min bok hemma. Så jag har inget att läsa om jag går och lägger mig här. Då är det faktiskt bättre att sitta och nörda framför datorn.

Idag var mina systrar på Eclipes, utan mig. Vi som hade sagt att vi skulle gå tillsammans. Men vi är aldrig lediga samtidigt, så det är svårt att få ihop det. Men jag ska gå på tisdag istället, det har jag bestämt. För det känns som att jag snart är den enda i världen som inte sett filmen. :P



Förresten, ni som har följt min blogg i minst en vecka, ni vet att jag skulle börja ett nytt liv. Alltså inte äta så mycket onyttigt och att jag skulle träna en massa. Iaf tills jag ska till Rhodos. Men det sket sig. Jag åt en glass första dagen. Man kan ju inte vara utan glass på sommaren, eller hur? Och sen andra dagen åt jag chips. Sen åt jag bullar, sen åt jag choklad. Men vet ni? Jag skiter i mitt nya liv. Varför ska jag inte äta vad jag vill? Det har jag ju gjort hela livet och jag har mått så bra SÅ! Jag rör ju på mig ganska regelbundet iaf, så mycket jag vill och har lust med just då. Och jag är ju nöjd med min kropp som den är nu ju. Så varför ska jag ändra på något? Det jag kan göra är ju faktiskt att träna lite mer, för då mår jag bättre inombords. Jag känner mig duktig då. Det är ju hur jag mår och känner mig som räknas. Eller hur?

Nu skriver jag bara massa strunt känns det som, så nu ska jag sluta. Haha!

Sov så gott mina söta vänner! Pusssis ♥


22.48

Hej igen!

Idag vaknade ju jag och Martin som sagt upp när klockan var närmare tolv. Vi åt frukost, fixade oss, hämtade upp Simon, Martin och Anna och drog till Östmark där det var folkrace. Folkrace och regn, som vanligt. Inget folkrace utan regn. Haha! I alla fall, vi kollade tills det blev paus, då åkte jag, mamma, pappa, Jullis och Martin till Memphis Cafeét i Östmark och fikade. Åh, vad fint det var där. Dom har verkligen lyckats att fixa rätt stämning där, bilder kommer nedanför här. Tillbaka på motorbanan var det husvagnsrace!

Bilder:  


Det gick fort så bilderna blev lite suddiga!



Memphis Cafeéts logga


Inne på cafeét. Fiint!

Mamsen och jag

Papsen och Julia

Martins och hans snygga fjong i håret. Haha! :D

Jukeboxen!

I regnet vid motorbanan. Jullis, mams, paps ♥

Blött! :P

Husvagnsrace!

Efter husvagnracet sprang vi till bilen och satte på högsta värmen, för shiiit vad det var kallt! Jag hann bara hem och byta om för att sedan dra till jobbet. Jobbar natt och slutar tio imorgon bitti. Sen är jag ledig ända till på onsdag! GÖTT!

Idag är det två veckor kvar tills jag och älskling åker till Rhodos. Lääängtar! ♥

Pusssis!♥


Söndag 25 juli 2010

Hej alla mina vänner! ♥

Skriver lite om igår. Först på dagen hjälpte jag ju Martin och packa ihop hans lägenhet lite. Vid fyra började jag och jobba. Jobbade fyra till halv tio. Under kvällen ringde Sara och frågade om jag skulle med ut. Hade ju inte tänkt det eftersom jag jobbade. Satt på jobbet i mjukisbyxor och huvtröja, osminkad. Men jag tänkte att det kunde bli kul iaf. Så efter jobbet drog jag hem, duschade och fixade mig. Sen skyndade jag mig till Ellen. Där var Ellen, Yos och Ida. Dom drack vin och vi satt och pratade. Jättemysigt! ♥ Typ runt tolv gick vi till Faktoriet, eller om jag ska vara ärlig så åkte vi bil dom 300 metrarna eller vad det kan vara till Faktoriet ifrån Ellen. Haha! Jag körde ju, så det var ju praktiskt att ta med bilen. På Faktoriet var det inte så jättemycket drag, det var mycket folk, men som vanligt var det roligare på förfesten. Var där till typ ett, för sen blev min pojkvän "jättetrött", så då åkte vi hem och la oss. Haha! :D Skönt att komma i säng i tid ändå!

Idag när jag vaknade upp kände jag hur skönt det var att inte vara bakis, eftersom jag varit nykter. Och sen tittar jag på klockan, den var typ kvart i tolv. KVART I TOLV! Så sent har jag inte vaknat sen jag vet inte när. Haha! Men det var gött att sova. :D

Nu kommer det bilder!


Sötnosarna Yos och Ida ♥


Ellen och jag ♥


I dimman på Faktoriet


PARTY! Haha


Innan läggdags!

Uppdaterar snart igen om vad jag har gjort under dagen idag!

Nu ska jag äta lite kvällsmat och se på Flyga drake på fyran. =)

Puss från mig ♥

Lördag 24 juli 2010

Hej mina vänner! =)

Idag har varit en lugn dag. Jag har tillbringat den i Martins lägenhet. Vi försökte packa ihop lite av hans saker som ska flyttas ner till Karlstad nästa helg. Det ska bli sååå roligt! :D Längtar! För er som inte vet så ska jag och Martin flytta till Karlstad då, till en jättefin lägenhet på Rud.

Idag jobbar jag 16-21.30. Sen kanske jag ska möta upp mina vänner och gå ut. Det är Ibiza-party på faktoriet idag. Men jag måste hem och duscha först. Det blir lite sent så det får nog bli nyktert för mig ikväll. Men det blir kul det med. =)

Ha en fin lördagskväll! Det ska jag ha på jobbet. Haha! =)

Pusssssis!

Fredag 23 juli 2010

Hej allihopa! :)

Natten på jobbet gick bra. Nu håller jag, mamma och pappa på att städa. Fredagsstädning! Måste visa en liten bild, kamerabild, så den är inte så bra men.. Vi har rensat bort lite elektronikgrejer här hemma, som ska till återvinningen. Allt syns kanske inte, men det är: Två datorer, två datorskärmar, en symaskin, två tangentbord, en webbkamera, tv-dosor, en dvd, en video, gamla mobiler, hemtelefoner och massa kablar och skit. Skönt att slänga bort gamla saker. Det älskar jag! Haha!


Elektronikröra =)

Som jag skrev igår, så städa jag och mamma Runes sommarstuga, Rune är mammas morbror. Det gjorde vi ju dels för att vi ville vara snälla, men även för att Rune, som bor i Stockholm alltid är så snäll och skjutsar till och från flygplatsen när vi är ute och reser. Det spelar inegn roll om det är mitt i natten eller mitt på dagen så hämtar han oss, och står alltid med dörrarna öppna så vi får sova hos honom om vi behöver. Men iaf, han var inte där igår när vi städa, utan kom dit på kvällen. Då fick jag ett sms där det stod: "De e så man får tårar i ögonen. TACK SÅ MYCKET!". Så gulligt! Jag skulle kunna hjälpa folk jämt om dom blev så glada för så lite. Haha!

Nu ska jag städa lite till, sen ska jag sätta mig ute i solen och njuta. Kanske springa en tur senare? Vi får se. =)

Puss från mig!


Torsdag 22 juli 2010

Hej mina vänner!

Jag har haft ett jättebra dygn det senaste dygnet. Har mått bra med nära och kära, men även arbetat HÅRT! Haha. Ska berätta.. Igår åkte jag, mamma och morfar upp till sommarstugan ganska tidigt. Där väntade en gammal vind som skulle tömmas på isolering. Usch, det är det värsta jag har gjort. För det första så var det alldeles blött, efter som det läckt MASSOR med vatten där, det var därför det var tvungen att bytas. Så jag och mamsen satte på oss arbetkläderna och näs- och munskydd för att skydda oss mot råttpest, sorkfeber och allt man kan tänka sig. Isoleringen var blöt, äcklig och full med råttbajs. Ni kan ju tänka er? Dessutom var det varmt och jävligt. Haha! Man får klaga när man är duktig och gör jobbet ändå. Vi gjorde typ 3/4 sen var vi klara för dagen.

Efter det åkte jag och mamma upp till sjön och tvättade av oss. Det är såååå härligt att tvätta sig och tvätta håret i sjön. Det bästa om finns typ. =) Vi åkte i Runes Volvo Amazon och jag körde. Det kommer bilder på det. Det kommer bilder på hela kvällen. Sen fixade vi iordning inför kvällen, och resten av min familj (utom Emma som jobbade) och Martin kom upp till Runnsjön och vi drog till sjön igen. Där samlades nästan hela släkten på mammas sida och det var full rulle. Vi var typ 33 pers, vi grillade och stekte kolbullar. För er som inte vet vad kolsbullar är så steker man först tärnat fläsk över elden i en stekpanna, sedan häller man på en smet som är typ som pannkakssmet. Skitgott! Vi hade en jättehärlig kväll tillsammans vid sjön, innan vi åkte tillbaka på våra sommarstugor (som alla ligger på samma ställe), där spelade vi kubb, boule och vi avslutade kvällen i Runes biljardrum med en omgång biljard.

Som sagt, en jättemysig kväll! =)

Idag har vi hjälpt Rune att städa hans hus, spelat lite krocket, umgåtts och tagit ut resten av isoleringen från vinden. Nu på kvällen har vi grillat här hemma. Bara jag, mamma och pappa. För Emma och Julia är nere i Karlstad på Rix FM festivalen. Jag vill också dit, men jag börjar jobba nu vid nio. Jobbar natten och slutar tio i morgon bitti. Rätt soft pass, eftersom jag har sovande natt! Haha!

Nu kommer det bilder:



Såhär snygg var mamma när vi grejade på vinden. Haha!


Vid sjön!


Nybadad


Snyggbilen. På ena bilden kör jag! :D


Fixad inför kvällen


Släkt och kolbullar :D


Martin, jag och Jullis äter


Julia är en wannabe. Haha!


♥ ♥ ♥


Åh, finns det nån sötare? ♥ Tremänning!





Släkt!


SNYGG! ♥


Tremänningar. SÖTA!


Mamma, Jullis och pappa ♥


Pappa och Martin. Släkt i bakgrunden. :)


Mammas morbror Rune. Världens coolaste i arbetskläderna! Haha! :D


Runnsjön ♥


Runnsjön ♥


Sen tog batteriet i kameran slut. Typiskt! Men nu måste jag fixa iordning innan jag drar till jobbet. :)

Puss på er! ♥

Onsdag 21 juli 2010

Hej mina vänner! =)

Har nästan precis vaknat. Hade en jättemysig kväll vid Brevika igår. Kom hem ganska tidigt, typ halv tolv. Martin skulle ju upp vid sex idag, stackarn! Har inte så mycket bilder från igår, eller dom blev inte så bra så jag lägger inte in några.

Nu kommer morfar snart och hämtar upp mig och mamma. Vi ska upp till Runnsjön (sommarstugan), och senare idag kommer Julia, pappa och Martin upp så ska vi och mormor, mammas morbröder och några till fiska och göra kolbullar vid sjön. Myyysigt! Fast nu på dagen är det nog lite jobb som gäller, eftersom morfar håller på och renoverar där uppe. Men det är gött att göra något vettigt! Haha!


En sån här ska jag fiska upp! =)

Puss från mig! 

18.02

Hej!

Sitter här efter en dusch i mysbyxor och bh. Fast jag ska snart klä på mig annat, för sen ska jag till Brevika med några vänner och pojkvännen och lyssna på Topcats! Kanske ta en öl och bara njuuta av sommaren. Just nu är det väldigt molnigt, men det är varmt och det regnar iaf inte. :D

Jobbade tio till fyra idag. Skönt med ett kort pass, tiden gick fort och dessutom jobbade jag med min älskade storasyster idag. :) När jag kom hem tog jag och mams en promenad, ni vet jag har ju börjat nytt liv. Iaf i tre veckor, så jag ska försöka röra någonting varje dag. Jag har lyckats hittills (igår och idag), wohooo!


                                                                 Top cats!




Vi hörs. Pusshej! ♥


Tisdag 20 juli 2010

Hejsan mina vänner! :)

Igår hade jag en helt underbar ledig dag. Skönt! På förmiddagen drog jag, mams, paps och morfar ut i skogen för att leta kantareller, och OJ vad mycket vi fann! Haha! Sen vid halv fyra kom Martin till mig, och vi gick ut och sprang en sväng. Sen körde vi styrka på köksgolvet. Jag började mitt nya liv igår. Inge godis och mycket träning, ända tills jag och Martin åker till Rhodos om tre veckor! :D Sen på kvällen packade jag, Martin och mams ihop alla mina grejer i flyttlådor. Åh, det är inte så länge kvar nu. KUL! :D

Bilder:


Svaaamp!


Söt groda! Haha


Blueberry


Blå fingrar


SVAMP!

Nu ska jag dra till jobbet. Hörs kanske senare. Jobbar till fyra!

Pusshej!


Måndag 19 juli 2010

Helloj allihopa! :D

Förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt, men jag har liksom inte haft tid. Och när jag väl har tid, ja då vill inte internetet funka eller så åskar det eller så stänger dom av strömmen här p.g.a grävning. Så ni hör, inte så lätt att blogga.

Min helg har mestadels bestått av jobb. Jobbade hela fredagen och natten till lördagen. Sen jobbade jag hela söndagen också. Men på lördag kväll hann jag med en superrolig utekväll med mina UNDERBARA vänner. Jösses, va roligt jag hade! Haha! Och det var fina Josefin som fyllde hela 20 år. GRATTIS VÄNNEN!

En bild säger mer än tusen ord, så här ska ni få se bilder från kvällen i lördags!



Emma och jag innan vi drog iväg.


Bästa storasyster!


Kvällen outfit!


------


Dukat bord!


Gooood mat!


Elin och Emma. Snyggingar! :)


Lolita och Ellen! SNYGGA!


Emma äter och tar kort? Haha!


Födelsedagsbarnet! GRATTIS SÖTNOS! :D <3


Paketöppning!


Snygga tjejer! <3


Haha. Bjuder lite på mig själv! Har druckit Bacardi Breezer Watermelon, så det är därför jag är så röd på tungan!


Bacardi Breezer


HAHA!


<3


Inte riktigt lika söta. HAHA! Och varför är du så normal Lollo? :P


Nu börjas det. Haha! :D


Heeela gänget! :D


Födelsedagsbarnet hyllas! :D


GAPSKRATT! :D


HAHA! ????


Påväg ner till Faktoriet!


Snygga!


HAHA!


Ellen, Ida och Emma på Faktoriet!


Denna bild får avsluta kvällen!


TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL VÄNNER! <3 <3

21.55

Halloj! =)

Är fortfarande på jobbet eftersom jag jobbar natt, men nu sover han som jag jobbar med.

Måste bara berätta en sak.. ingen som missade åskvädret natten till igår va? Det gjorde verkligen inte jag iaf. Det var den läskigaste natten i mitt liv. Usch, jag hatar åska! Ska försöka förklara. Jo, det var så här: Jag och Martin vaknade upp i min säng av världens åsksmäll. Jag flyger upp för att se så att allt i huset är urdraget. Jag springer nerför trappan och där möter jag pappa som redan sett till så allt var urdraget. Då kommer jag plötsligt på att jag hade satt ut dynorna i stolarna ute på "uteplatsen" på framsidan, och dessutom var den stora markisen ute, så jag tänkte jag skulle ta in dynorna som dom inte skulle bli klassblöta och dra in markisen så den inte skulle gå sönder av allt regn. Smart Lina! Jag larmar av huset, öppnar dörren och möts av ett dunder och brak, samtidigt som blixten typ blinkar en gång per sekund och regnet verkligen ÖSER ner. Jag sträcker mig ut efter dynorna, som var nästan percis utanför dörren (jag stod på furstukvisten, eller vad det kallas) och får tag i två stycken, samtidigt som pappa kommer ut och tar tag i mig, SAMTIDIGT som blixten slår ner och jag och pappa får en stöt av backen, samtidigt som vi kastar oss in och jag skriker. Ner för trappan springer Martin och typ ropar och frågar hur det gick, jätteorolig. Han hade ju hört när jag larma av, och sen skrek jag och när han sprang ner för trappan ser han rött ljus. Inte som en vanlig blixt utan som att det hade slagit ner någonstans. Jag och pappa typ ramlar in genom dörren, pappa snubblade på Emmas flyttkartonger som hon ställt precis innanför dörren eftersom dom skulle flytta ner dom till Karlstad dagen efter. Jag försöker tända lamporna, men strömmen hade gått. Så allt var kolsvart, jag såg inget och Julia kommer ut från sitt rum och skriker. Då kommer Emma ner för trappan, jätteorolig och undrar vad som händer. Jag förklarade lite snabbt, och hon säger: "Men Lina, är du dum eller? Vad tänker du med?" Det undrar jag också. Julia springer och ringer till mamma som var på jobbet, och tillsammans lugnar vi ner varandra allihop. Utanför huset fortsätter det att dundra och blixtra. JAG HATAR DET! Iaf, efter ett tag gick vi och la oss. Jag darrade när jag gick och la mig, men Martin kramade mig och lugnade ner mig. Då känner jag att jag har ont i huvudet och mår illa. Jätteilla! Så jag springer till toaletten och spyr, mår lite bättre efter det och går och lägger mig igen. Men sen kom illamåendet tillbaka, så jag sprang och spydde en gång till. Undrar vad det berodde på? Om jag verkligen fick blixten i mig, eller om det var all spänning? Jag vet faktiskt inte. Men DUM är jag iaf. Fattar inte vad jag tänkte med, springer ut när det dundar och blixtrar PRECIS samtidigt. Ibland tänker jag inte, spelar roll om dynorna blev blöta liksom? Jag skäms för att berätta det, men tycker ändå att det var värt att berätta.

Dagen efter, igår alltså, mådde jag inte så bra. Så jag var hemma nästan hela dagen. Under dagen kom grannarna ner och ville se vart det hade slagit ner. Dom hade suttit ute på verandan mitt i natten och kollat och filmat åskvädret. Och dom hade sett när det slog ner. Dom trodde det tog våran stora lönn på framsidan eller i huset. Jag tror det tog i något träd, för det knakade när det slog ner.

Igår skämtade jag och Julia lite om det här. Eller vad det skulle ha stått i tidningsrubrikerna om blixten hade träffat mig och jag ahde dött. Typ: "Kvinnan död efter att ha träffats av blixten, hon sprang ut i ovädret för att rädda dynorna!". Haha! Dum är jag.

Okej, det här kanske inte låter så hemskt, men där mitt i natten, när ovädret var i full gång och det åskade och blixtade så det skakade i huset, så var det hemskt!

Igår kväll hade jag en jättemysig kväll med Martin, hans vän Oskar och hans flickvän Caroline vid Brevika. Sånt gillar jag! Det var allt från mig för den här gången!


Så häftigt naturfenomen egentligen, men ändå så läskigt!

Puss hej! ♥


IPhone

Jag är med i en tävling där det går att vinna en IPhone 3GS.

Svaret på frågan är 5000 sms/månad. Och jag vill vinna den för att jag så gärna vill ha en IPhone och kommer bli en fattig student nu till hösten och då skulle det vara perfekt att vinna en så jag inte behöver köpa en själv!

http://feber.se/teliamax25

Onsdag 14 juli 2010

Hejsan!

Förlåt för dåligt uppdatering, men vårat bredband hemma funkar inte efter det hemska åskvädret igår natt. Nu är jag på jobbet, så jag kan inte blogga just nu. Men ska uppdatera senare ikväll, så kika gärna in då. =)

Pusshej!

18.54

JAG ÄR BÄST! :D Haha!
Kom in på fastighetsekonomi i Karlstad.
Framtiden är räddad! :)



Måndag 12 juli 2010

Hej allihopa! :)

Det är en helt underbar dag idag! Slutade jobbet klockan 10 imorse, åkte hem och packade iordning badgrejer, tog med mig Julia och mötte upp bästaste Sara vid Kollsberg. Där låg vi några timmar och solade och pratade. Vinden fläktade så det blev aldrig så olidigt varmt och vattnet var lite för kallt, så vi badade aldrig. Badkrukor, haha!

Bilder från idag:


Jullis vill inte vara med på bild.


Jordgubbar ♥♥


Min favorit-Sara ♥


SNYGGING


Sara och jag


Utsikt från Kollsbergsbryggan


Systrar ♥


Glasögonbild :)


Bästa lillasyster ♥

Nu sitter jag på våran uteplats här hemma i skuggan med mina två underbara systrar. Alla tre med varsin dator. Haha! Och jag väntar på att min bästaste Martin ska komma, som jag inte sett sen fredagen. :D ♥

Pusssis!

Söndag 11 juli 2010

Hej hej! ♥

Får se om jag kan uppdatera någonting under dagen. Börjar om en halvtimme och jobbar till 10 imrgon, så vi hörs nog då! :)

23.17

Hej hej!

En lugn och skön dag på jobbet. Vi åkte på en utflykt och stannade nästan hela dagen. Så mitt tolvtimmarspass gick ganska fort. Efter jobbet åkte jag och mina systrar till Ångrike och hade picknick, eller jag åt inte så mycket eftersom jag hade klämt i mig massa ostkroker på jobbet så jag var alldeles mätt. Haha! Tyvärr hade jag inte kameran med mig, så jag har inga bilder från kvällen men mina sytrar har säkert bloggat om det, så kolla gärna deras bloggar. :)

Maria frågade om jag ville med ut idag också, VILL så gärna! Men eftersom jag inte slutade förrän halv tio idag och börjar jobba imorgon bitti så avstod jag idag. Jobbar ju tjugofyratimmarspass imorgon så jag behöver väl ha lite energi iaf!

Fann massa omgjorda egobilder på mig som jag tog för tre år sen. Haha! Lite kul att se. Har nog inte förändrat mig så mycket tror jag. Eller vad tycker ni?








Lördag 10 juli 2010

Hej allihopa!

Jag befinner mig på jobbet, så jag uppdaterar senare ikväll istället.

♥ ♥

Fredag 9 juli 2010

Halloj allihopa! :)

Igår när jag kom till Martin åkte vi och handlade lite. Vi köpte ingredienser till varma ciabatta med salami, brieost, tomat och timjan. Såå himla gott! Smakade precis som på wiener, fast vi hade utan lök. Vilket jag tycker är godare, men jag glömmer såklart alltid säga att jag vill ha utan lök.

Idag vaknade jag runt nio, gick upp och åt frukost och sen åkte jag till farmor och farfar och satt och pratade i typ en timme. Myys! Det är så kul att hälsa på dom. Jag älskar att höra när dom berättar historier från "förr"! När jag kom hem var det den vanliga storveckostädningen som gällde. Jag, mamma och Julia hjälptes åt att damma, städa toaletterna, dammsuga och skura, medan pappa klippte gräsmatta. Emsan var på jobbet hon! Det är faktiskt riktigt roligt att städa när alla i familjen hjälpts åt. Spela hög musik, ha dörrarna öppna så det kommer in frisk luft och städa. Fast det bästa är ju när det är klart och skinande rent överallt och det luktar rengöringsmedel. :D

Nu på kvällen har jag umgåtts med min lillasyster. Vi var först hos mormor och morfar och hälsade på, fick fika och pratade. Mysigt det också! Sen åkte vi vidare in till Torsby och köpte kinderchoklad. Åh, underbara kinderchoklad. Det är min och Jullans passion. Haha! Vi raggade lite på Torsby och kollade in countryfestivalen innan vi åkte till Kolsberg och satt där och pratade och myste i solen. Nu är vi hemma igen och sitter som två nördar framför varsin dator. :)


Nu lite bilder!


Snygg lillasyster och snygga skor ♥


Närbild på skorna (Wildflower by Kenza)





KINDERCHOKLAD! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Så, nu var det slut på bilder. Kommer få sakna Martin hela helgen och ända fram till måndag, för han är hemma i Åmotfors och jag jobbar hela helgen. Och ja, tre dagar ÄR länge om man är så kär som jag är. Tur att det finns telefon! :) ♥

Puss från mig!

16.26

Hej allihopa! :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, jätteskönt! Men Julia har haft Ida och kusin Victoria här, och dom har bakat cupcakes och chokladpudding till mig. Har tagit lite bilder på dom som ni ska få se! :)




Ida är nöjd över sina cupscakes!


Ida, Julia, Victoria


Cupcakes ♥


Cupcakes och saft


Ida och Julia


Jag och Victoria (utan smink var viktigt att nämna sa victoria)


Chokladpudding (ser ut som bajs, jag vet! Haha)

Snart kommer bästaste Astrid och hälsar på, och sen ikväll blir det mys med min älskling! ♥

Puss från mig!

Torsdag 8 juli 2010

God morgon! :)

Sitter i soffan och äter frukost som består av te, smörgås och kiwi. Det är inte så fint väder idag och jag känner mig inte på topp heller, så jag ska bara ta det lugnt idag. Kanske kika på någon film för en gång skull.

Igår hade jag en jättemysig dag med min vän Elin. Vi åkte till hennes sommarstugan på förmiddagen och gick ner till sjön och låg där hela dagen och pratade om allt möjligt. Skönt när du är hemma från Norge vännen! Där var även Elins söta tremänningar och underhölls oss. Moa och Noomi som är runt ett och runt två år tror jag! Så sööta! När molnen började täcka himlen vid fyra ungefär så packade vi ihop våra saker och jag åkte hem till mig och åt innan jag åkte hem till Elin därkvällen avslutades med te, rostat bröd och prat! Tack för en bra dag! :)



Nere vid Velensjön

Hade även en bild på Elin, men den blir hon nog arg om jag lägger ut, så jag får väl vara en snäll kompis och inte göra det. Haha!

Nepp nu ska jag läsa lite i en bok som jag började läsa igår kväll!

Puss från mig ♥

Tisdag 6 juli 2010

01.32 är klockan just nu.

Det är mitt i natten. Jag kan inte sova. Vet inte varför? Jag inbillar mig att det är för att jag drack kaffe typ vid 5 på eftermiddagen idag. Jag inbillar mig alltid att jag inte kan sova för att jag har druckit kaffe lite för sent. Men jag är väl ingen gammal tant? Jag borde väl klara av att dricka kaffe senare än 17? Men nej då, jag kan minsann inte sova. Fast om jag ska vara ärlig har jag inte försökt heller. Är ju inge trött alls, eller jag var inte för en liten stund sen iaf. Men nu när jag smög ner för trappan, genom köket som var mörkt och in i tv-rummet där min dator var, så blev jag helt plötsligt trött. Kanske av all spänning som det innebar att smyga ner, alldeles ensam till tv-rummet. Vet inte vad som hänt med mig.. När jag var liten var jag ju jättetuff och inte rädd för något, nu är jag lite mörkrädd bara av att gå i mitt eget hem. Haha! Löjligt när jag tänker efter.

Tiden sen jag gick och la mig typ vid halv 12 och framtill nu, har jag tillbringat med att läsa en bok som jag läste när jag var liten. Ska först förklara lite vaför jag läste just den boken. För det var nämligen så att jag höll på att läsa sista Twilight-boken "så länge vi båda andas" (nej, jag har inte läst den förrän nu) och hade inte hunnit läsa ut den idag. Emma hade lånat den på biblan (kan man säga så nu? Bilban allstå? Sa så när jag var liten till biblioteket) och iaf så var hon tvungen att lämna tillbaka iden idag för tiden hade gått ut. Och när jag senare idag skulle gå och låna den, var såklart alla exemplar utlånade. Bad luck! Kul att börja i en bok, vara mitt inne i den och sen inte få läsa klart den. Ja, iaf nog om det. Alltså hade jag ingenting att sysselsätta mig med den här tröttlösa kvällen. Så jag gick upp på mitt rum och tittade i en garderob där jag har böcker från när jag var liten, och hittade boken "Sanning eller konsekvens". Hemsk bok förresten! Läste ut boken på typ en och en halv timme kanske, och när jag kom till slutet hittade jag en lapp där det stod:

Svenneby skolan
Andra pris i
Torsby kommuns
skrivartävling
2000
Prosa

Lina Barremyr


Lite kul ändå? Hade helt glömt bort att boken var ett pris i en skrivartävling. Kommer faktiskt ihåg var min "berättelse" handlade om. Måste se om jag kan hitta den någon dag. Kanske hittar den när jag ska packa ner alla saker i samband med flytten till Karlstad i augusti! :D




Bokomslaget



Finns även som film


Nämen sedär, nu blev jag pigg igen! Har iaf skrivit av mig lite, får se om någon nu orkar läsa allt. Haha!
God natt gullepluttar! Nu ska jag försöka sova. ♥


Söndag 4 juli

Ja, då var den här helgen över också då. Jag har haft en ganska bra och lugn helg.
Fredag jobbade jag, igår var jag i karlstad med Martin och shoppade.
Och som vanligt när vi shoppar tillsammans så är det han som hittar mest, kanske för att jag tycker att det är så kul att leta kläder till honom. Haha! Men lite kläder hittade jag åt mig själv också. Underkläder, bikini, linne och shorts.
Idag har jag jobbat hela, långa dagen. Det har i och för sig inte gjort något eftersom det ändå har rengat.

Tills jag har köpt en minneskortläsare kommer det bli dåligt med nya bilder här på bloggen,
eftersom jag har tappat bort min sladd till kameran. Ska försöka köpa det nu till veckan!

Tror inte att det är så många som läser här ändå just nu, jag får försöka uppdatera lite mer och oftare!




Sommarbild! ♥

Hoppas på sol imorgon även fast jag jobbar. :)

Puss från mig ♥

1 juli 2010

Ja, jag föll för grupptrycket hemma. Nu har alla systrarna Barremyr en varsin blogg!

Här är mina snygga systrar och jag!


Ems och jag på fest. ♥


Jullan var lite sjuk, men snygg som vanligt. :) ♥

Idag har det varit en alldeles jättebra dag. Jag vaknade upp hos älsklings-martin, dock klockan 6 på morgonen för stackaren skulle upp och jobba.. så jag fick skjuts hem och sov några timmar till. När jag vaknade klockan 10 så strålade solen utanför, så jag solade ett par timmar innan jag åkte in till torsby och träffade söt-malin. Vi satt på wieners uteservering och bara pratade och fikade i flera timmar. Hem tillbaka, städade lite, umgicks med Jullis, och njöt av att sitta ute och bara slappa. Love it! Martin kom förbi en sväng och pussade lite på mig, och hämtade ett brev som han fått leverarat hit. När Ems senare på kvällen slutat jobbet, så tog vi en kvällspromenad och pratade systerprat! ♥ Nu sitter vi alla tre vid köksbordet som nördar med varsin dator och bloggar! Haha.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0