Onsdag 29 september 2010

Hallå allihopa! :)

Vet ni vad jag har köpt idag? Iphone 4! :D


Jag fattade inte ens hur man stoppade in sim-kortet så jag fick ringa till Lisa och fråga. Pinigt! (A)

För övrigt ska jag snart iväg och dansa. Det ska bli kuuuuul!

Pussis!

Tisdag 28 september 2010

Hejsan! ♥

Asså, gud vad tiden går snabbt. Det är bara två dagar kvar av september nu och jag har gått på universitetet i en månad. Men jag har iaf haft en jättebra första månad och jag trivs jättebra på både universitetet me mina nya vänner och i lägenheten med Martin. Allt känns kanon! :)

Idag skiner solen, det gör mig extra glad! Bröjade inte förrän ett idag, men jag gick upp vid 8 och satt och pluggade en stund innan. Åt lunch och sen drog jag iväg till universitetet. Nu har vi precis ätit fisk, potatis och äggsås. SÅ gott! :) Sitter och väntar på att Astrid ska komma in på skype, så ska vi skypa ett tag innan jag och Ida ska iväg och boxas lite på syrefarbriken! :)


Thailand i mitt hjärta!

Puss på er ♥

Måndag 27 september 2010

God morgon mina vänner! :)

Åt frukost för en stund sen och ska snart börja plugga, fast jag tänkte städa lite här i lägenheten innan. Just nu sitter jag och tittar på "Efter tio med Malou", tycker om det programmet på något sätt. Det är mysigt och handlar om många viktiga och intressanta ämnen. Idag handlar det om romerna och deras förföljelse. Dom har bott i Sverige i 500 år och blir fortfarande utfrysta och förföljda i det svenska samhället. Det är hemskt tycker jag och om jag ska vara ärlig trodde jag inte att det var så. Jag trodde att Sverige hade kommit längre än så.

Nu ska jag städa. Det är sol ute idag också! :D Wihoo!

Ha en fin dag!

Söndag 26 september 2010

Hejsan! :)

Har haft jättebra dagar sen jag skrev sist. I torsdags hade jag massa goa tjejer här på besök. Vi gjorde tacos, såg på idol och första "sex and the city"-filmen. Jättemysigt! :) På fredagen pluggade jag en hel del och påkvällen var jag och Martin ute och åt på restaurang innan vi var på bio. Vi såg "i rymden finns inga känlsor", och gud vad bra den var. Skrattade jättemycket! Hihi. Efter bion åkte vi hem och myste!

På lördagen var vi in till stan och shoppade lite och handlade mat till kvällen. För då skulle vi nämligen ha mina svärföräldrar och Martinssyskon på middagsbesök. Vi gjorde vitlöksbröd, grekisk sallad, souvlaki (grillspett på grekiska), klyftpotatis och till efterrätt blev det glass med choklad- och kolasås. Maten var inspirerad av maten som vi åt i Grekland i somras! :) Även den kvällen var jättelyckad!

Idag har jag verkligen pluggat heela långa dagen, men jag har fått lite gjort också, så det känns skönt! Nu på kvällen åkte jag, Martin och Julia till syrefabriken för att träna lite. Jag och Julia var på dansaerobics. Så himla roligt! :D

Nu har vi precis ätit varma smörgåsar med kantarellstuvning och varm choklad. Sååå gott! :D

Imorgon är jag ledig, så då blir det lite plugg, fika med några tjejer och tvättning på kvällen!

Ha det fint! Puss!

Onsdag 22 september 2010

Hallå! :)

Sitter jag i soffan och har precis ätit kvällsmat. Nu ikväll var jag vid syrefabriken och dansade med mina systrar, Kristin och Ida. Gud, va underbart roligt det var! :D Längtar redan till nästa vecka. Jag älskar att dansa! När jag kom hem fixade min söta pojkvän kvällmat medan jag duschade, mannagrynsgröt och rostat bröd med vitlökskorv och tomat! Gilla! :D

Nu ska jag fortsätta mysa! Puss på er! <3

Tisdag 21 september 2010

Grattis lillasyster Julia! :D

Idag gick jag upp vid åtta för att hinna städa innan jag skulle iväg till Ikea med mamma. På Ikea handlade jag blommor, en jättefin tavla, en ram, ljuslyktor, en matta och ljus. Åh, jag älskar Ikea! Sen skyndade jag hem, åt lite och drog till universitetet vid ett. Hade föreläsning i två timmar, innan jag åkte hem. Och då var Martins lillasyster på besök. Trevligt! :) Vid halv fem började jag och Martin laga mat, för mamma, pappa och mina systrar skulle komma på middag, eftersom min lillasyster fyller år idag. Jättemysigt! Vi gjorde trerättersmiddag, så nu är jag jättemätt! Hihi! :)

Bilder:


Förrätten! :)

Min snygga lillasyster med sminkning från makeup store där hon har praktik nu! :)

Jullan öppnar paket!

Nu ser jag på idol! Ha en fin kväll allihopa! ♥

Fredag 17 september 2010

Hallå allihopa! :)

Nu är jag hemma hos mami och papi i Torsby. Emma och Per är hemma också, så det är bara lilla Jullan från familjen som fattas. Vi har ätit jättegod middag, saffransfisk och ris. Älskar det! :) Sen såg vi på idol och nu bara myser vi! Hihi.

Igår skulle jag ut. Förfesten var hos Lisa och jag hade verkligen superkul. Men om man säger så, så blev det lite förmycket av det goda (äckliga), väldigt förmycket dessutom. Så klockan 11 låg jag i sängen och min söta pojkvän fick ta hand om mig. Tack till Sandra och Lisa också. Supersöta var ni! :D Som sagt hade jag verkligen jätteroligt tills jag åkte hem, tycker så mycket om mina nya klasskompisar!

Morgonen idag var inte rolig, kan säga att jag låg på soffan hela morgonen tills jag började klockan ett. I pausen på föreläsningen åt jag en smörgås iaf och då mådde jag mycket bättre sen. :D Imorgon ska jag jobba tolvtimmarspass.

Förresten, jag har fått glasögon. Ser dåligt på långt håll, så idag hämtade jag ut mina snygga glasögon. Ska visa bild nån dag. :P

Nu ska jag inte vara osocial och sitta vid datorn, använder Emmas nya mini-laptop. :)

Vi hörs och ha en bra fredagskväll!
Pussss!

Onsdag 15 september 2010

Idag skiner solen, tralalalaaa! :)

Började inte förrän ett idag, så jag tog sovmorgon idag. Åt frukost i lugn och ro och sen städade jag här i lägenheten. Det hängde kläder över alla dörrar, skåp, stolar m.m eftersom inte allt hann torka igår, så jag vek lite tvätt också! :)

Drog in till universitetet vid ett och där hade vi föreläsning i två timmar. Marknadsundersökningar stod på schemat idag och vi fick prova lite olika sätt att göra marknadsundersökningar. Tiden gick fort och nu är jag hemma igen. Jag och Martin ska snart äta lite, sen ska vi ta bilen till Arvika där den ska lagas och så sover vi hos mina svärföräldrar i natt! :) Får ta tåget tillbaka imorgon.


Nu måste jag packa iordning lite. Hoppas ni får en bra kväll!

Pusssis!

Tisdag 14 september 2010

Hej allihopa! :)

Idag började inte föreläsningen förrän vid tio, så det blev lite sovmorgon. Det gillar jag! :P Hade föreläsning i två timmar, en timmes lunch och sen två timmars föreläsning igen. Idag började vi en ny kurs. Marknadsföring! Verkar faktiskt riktigt roligt, till skillnad från gymnastiet och dessutom verkar våran föreläsare kanon! Det som gör skolan (eller säger man skolan? Mamma ifrågasatte det förut när jag pratade med henne, men jag vet inte vad jag ska säga? :P Skitsamma) så rolig är ju alla gulliga människor som jag träffar där. Har hittat riktigt goa tjejer att umgås med! ♥

Nu på kvällen har jag och Martin tvättat och sen cyklade vi bort en sväng till mina söta systrar på Norrstrand. Där var det massa folk, det bjöds på te och popkorn och idol var på tvn. Riktigt mysig kväll! :) Fler sånna i höstmörkret vill jag ha! :D

Nu sitter jag här ensam, för min trötta pojkvän däcka i sängen så fortvi kom innaför dörren typ. Och jag sitter här pigg som en mört! Hihi! :)

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen lägga mig och läsa lite!

Puss på er ♥♥

20.58

Hej ♥

Idag har jag tagit igen mig och samlat nya krafter inför veckan. Jag var ju, som jag skrev tidigare idag, ledig från skolan. Så därför bestämde jag och Johanna att vi skulle åka in till stan och fika och vi hörde av oss till några andra vänner. Alla utom Sara hade andra planer, så hon hängde med och vi satte oss på Espressohouse och pratade och drack chailatte/kaffe. Jättemyys! :) Hihi.

Sen åkte jag hem och började laga mat till mig och Martin. Lax, potatis i ugn och hollandersås blev det. Gött! På kvällen tog vi oss en cykeltur till universitetet, mest för att se vilken väg vi ska cykla, men även för att det var så underbart väder ute. Man får passa på när sola skiner i Karlstad! :P

Nu håller min pojkvän på att göra kvällsmat till mig. Jag tror det blir choklad, smörgås och ägg! :) Det blev en riktig tv-kväll för mig idag. Halv åtta hos mig, Ullared och snart är det Lite sällskap. Det är härligt det!

Ni får ha en fortsatt bra kväll! :)


Bild får Grekland! ♥

Puss ♥

Måndag 13 september 2010

Hej mina vänner! :)

Har haft en jättebra helg. På fredagen på dagen så var jag och mamma in till Torsby och kikade lite på martensståndet. Köpte lite skit som vanligt. Haha! På kvällen var det meningen att jag och Elin skulle ha lite förfest och sen dra ut, men jag började bli sjuk så jag bestämde mig för att köra. Men jag mådde jättedåligt så jag var tvungen att åka hem tidigt. :( Mådde lite bättre när jag vaknade på lördagen. Var ner och kikade lite då också, innan vi drog till mormor och morfar och åt kålsoppa. Tradition! :)

På lördag kväll hade vi nollesittning. Och jag hadejätteroligt :D Vi hade först middag i källaren på Tempel, innan vi gick upp och festade. Det var en helt underbart rolig kväll! Dock drog jag hem typ kvart i ett, dels för att jag kände mig sjuk och dels för att vi hade varit där hela kvällen så det kändes som att klockan var typ tre eller nått!


Påväg till Tempel efter lite förfest hos Sara. Snygga tjejer! :)

Johanna och jag!

Sarorna! :)

Mitt bord på sittningen!

Våra generaler delar ut priser, årets nolla blev Richard! :P

Fjortisbild på toaletten!

Lisa och Maria! Sööta!

Miiiia!

Johanna och Sara. Skååål!:D

Lisa blev "årets knockout" och fick två boxningshandskar! :D

Jag och Isabelle!

Drinkar!

Maria dricker upp allas drinkar! :P

Några av killarna i klassen! :P

Klasskompisar! :)



Avslutar med en toabild! :P

Igår hade jag oich Martin en jättemysig dag här i Karlstad. Promenad, brödbakning, pizzabakning och kvällspromenad och sen mys! <3








Idag är jag ledig och vid ett ska jag in till stan och fika med mina vänner! :)
Ha en bra dag! Pusssis!


Torsdag 9 september 2010

Hallå mina vänner! ♥

Igår blev det utgång med klassen igen. Men först var det flottrace! Alla värmlänningar kanske såg på värmlandsnyheterna i morse? Det var i från flottracet då iaf! :) Efter racet drog vi till en av våra generaler, eller vi satt i ett sällskapsrum brevid hans rum typ, där förfestade vi iaf. Sen drog vi till tempel och dansade och jag hade suuuperkul! :D Vid halv tolv gick sista bussen, så den tog jag och Martin. Tråkigt att behöva åka hem så tidigt. :/

Nu bilder!



AHHHHHH. går inte att ladda upp bilder ju. :( så ni få nöja er med den här. Som ni ser var vi vikingar iaf! Och v hade snyggast flotte även om den inte kom först i mål! Hihi! :)

Ida vaknade jag upp pigg och glad. :) Jag skrev klart rapporten, åkte till universitetet och lämnade in den, hämtade upp Martin, åkte in till stan, beställde glasögon (för er som inte vet ska jag få glasögon, fast bara när jag kör bil och på föreläsningar), fikade med Martin och sen tog jag tåget hem till kääära Torsby och hem till älskade mamma och pappa. ♥ Vi åt middag och sen myste vi i soffan innanjag började jobbet vid nio. Och nu sitter jag här och ska snart sova. Slutar nio imorgon bitti. Smörpass säger jag bara! :)

Imorgon är det MARTEN! Hihi. Kul! :)

Nu ska jag sova. Alldeles ensam, längesen jag gjorde det nu. Saknar min Martin och våran sköna säng! Älskar dom båda två, haha! Sov gott ♥

Tisdagen 7 september 2010

Hej mina vänner! :)

Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Var egentligen ledig idag, men eftersom vi hade en rapport att skriva så hade jag och några klasskompisar bestämt att vi skulle träffas vid universitetet vid halv 9. Och där satt vi i ett par timmar innan vi åt lite lunch. Vid ett hade Annika Sjö föreläsning i aulan, som jag hade sett fram emot jättemycket. Den var tyvärr inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Blev lite besviken! Men efter det så drog jag, Johanna och Sara till Ikea och handlade. Vi struntade i nollningen idag, vi kör all in imorgon istället! :) Men som sagt åkte vi till Ikea. Där handlade vi lite och satt och fikade och skrattade ett tag. Haha!

Jag fick med mig två tavlor, 24 galgar (har bara hänggarderober i lägenheten så jag var tvungen att införskaffa fler, för dom jag har räckte inte), lampor, matlådor och någonting mer kanske. Nu har vi satt upp tavlorna här hemma och det belv verkligen jättebra! Ska försöka lägga upp bilder på lägenheten någon dag. :)

Nu på kvällen har jag och Martin varit ute och sprungit. Jättehärligt såhär efteråt! Till kvällmat blev det varm choklad och frallor. Love it!

Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med miin underbara pojkvän i våran supersköna säng! Hihi.

Ha det bra allihopa! Pussss!

21.30

Lite fler bilder från Rhodos! :)


Lite lunch på hotellet!

Gött!

ÖL!

Martin posar! Haha

Jag också! :)

Martin dansar grekisk dans! :)

Nej, de här gick för segt! Orkar inte nu. Ska mysa med min pojkvän för han tycker jag är dryg när jag sitter med datorn! :p

Pussss!

Söndag 5 september 2010

Hej mina vänner! :)

Förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen, men jag har helt enkelt inte haft någon tid. Ingen tid alls! Den senaste veckan har varit välidgt intensiv och rolig. Ska berätta allt som hänt! :)

Måndagen för två veckor sen åkte jag och Martin till Karlstad och fixade i lägenheten. På tisdagen åkte vi hem till hans föräldrar och var där till torsdagen. Då åkte vi hem till mina föräldrar. :) Sen började festligheterna på fredagen, för då var det en planerad 20-årsfest hemma hos mig. Jag fyllde inte år förrän på måndagen, men mina vänner kom och firade mig då. Och även fast många var bortresta lyckades vi bli några stycken och hade en superrolig förfest. Jag fick fina presenter av mina fina vänner! Kolsnäs som vi drog till senare på kvällen ska vi inte prata om, dåligt med folk och kallt, så vi drog hem tillbaka. Men jag hade en rolig kväll iaf! :)

På lördagen kom släkten och firade mig. Jag fick många fina presenter. Bl.a. mycket pengar ( :P ), extern hårddisk, träningskort på syrefabriken, porslin, hårblås, vinöppnare (haha, mest som en symbol för att jag fyllde 20), stora tekoppar med fat, ett kräftfat och lite annat som jag säkert har glömt. Vi åt smörgåstårta, marängswiss (stavas?), kärleksmums, morotskaka, bullar och kakor. Jag var såå mätt. Haha! Sen var det familjemys på kvällen! ♥ Jag hade en jättebra dag även då. :)

På söndagen fick jag presenter av familjen, fast dom är inbakade i dom jag skrev däruppe. Fick även sång vid sängen och vi åt frukost tillsammans nere i köket. Myyys! :) På eftermiddagen så packade jag och Martin in alla sakerna i bilen och körde ner till Karlstad. Så nu bor vi här!

Måndagen var första dagen i skolan. Jag var sååååå nervös! Gick upp tidigt så jag skulle hinna fixa allt. Fyllde ju även år då, så min söta Martin gjorde frukost till mig. Och så fick jag två paket. I ena paketet låg en tavla med ett kort på oss. Jättefint var det! ♥ Och sen fick jag min älskade escada-parfym! Hihi!

Iaf, uppropet gick bra. Äve om det var lite fejknollor med som lurade oss, och dom ropade upp "Per Silja" och "Inga Vänner". Haha! Jag gick på alltihopa. På kvällen var det nollning. Vi hade lära-känna-kväll med lekar! :D Sen har veckan rullat på med skola och nollning. Jag har haft superroligt och börjar lära känna folk nu! Det är så roligt med nya människor! :D

Igår kväll åkte jag hem till mina älskade föräldrar. Hade inte tänkt åka hem förrän nästa vecka, men Martin skulle åka hem till sina föräldrar, jag ville inte sova själv och var inte supersugen på att gå ut efter fredagens bravader (haha hade en jätterolig kväll då på nöjes, men jag var väldigt trött igår) och det var dessutom superskönt att komma hem till mamma och pappa. Hihi! ♥

Ska försöka lägga upp lite bilder någon dag också. Men nu vet ni iaf att jag lever! :)

Ha det bra mina vänner! ♥


RSS 2.0