Lördag 30/4 2011 Valborg!

Godmorgon världen! :) Jag har precis vaknat, bloggar från iphonen! Idag är det valborg och vi bryter inte traditionen utan ska vara hos Ida Skoog i år också. Det ska bli jättekul, för det var längesen jag träffade tjejerna som ska dit. Förövrigt så hör jag att fåglarna kvittrar och att det vankas frukost nere i köket så nu ska jag hoppa upp och njuta av den soliga dagen. :) Ha en fin dag allihopa! Puss ♥

Fredag 29/4 2011

Hallå!

Asså, jag är askass på det här med blogg. Jag varken har tid eller orkar! Men här kommer en liten update iaf. :)
Förra helgen var det påsk, bästa helgen på länge. Umgicks med nära och kära hela helgen, det var wonderful! Snabb summering:

* Fredag: Påsklunch hos mormor och morfar med mammas släkt. På kvällen träffades jag och mina älskade Torsbyvänner och hade lite picknick, drack vin och tog igen massa prat. Supermysigt!

* Lördag: Frukost med familjen. Sen lite pyssel i trädgården, sola i det underbara vädret och bara ha det gött! På eftermiddagen kvällen kom Martin hit också. Sen middag med farmor, farfar, mormor, morfar, familjen, Martin och Per. Och vet ni? Vi hade påskmiddagen ute, UNDERBART!!!

*Söndag: Familjen, älskling och Per åkte och tränade i valberget. Stavgång/löpning! Sen var vi hem en snabbis och åt lunch och sen vidare till glasscaféet i Lysvik. Där åt vi jättegoda glassar. På kvällen grillade vi här hemma hos mami och papi och åt middag ute!

Det som gjorde helgen ännu bättre var ju att vädret var HELT amazing :D Åh, jag vill alltid ha sånna helger, utan plugg, soliga och varma dagar med männsikor jag tycker om! Jag vill ha sommar nu! :)

I veckan har jag mest bara varit på universitetet och pluggat. Tråkigt liv. Haha! Nejdå, har hunnit med lite annat också. Har köpt ett par nya träningsskor, så nu får alla som ska vara med på vårruset i Karlstad passa sig, för nu blir jag farlig! Dyra var dom, men det var det värt. Provsprang lite i dom igår!

Igår gjorde jag förövrigt min första köttfärslimpa nånsin. Så det blev köttfärslimpa, potatismos och gräddsås till middag igår. Gött! :)


Mina fina systrar! <3


Mina fina föräldrar <3

Nu ska jag fredagsmysa! Pusss!

Lördag 16/4 2011

Åh, idag har jag haft en helt underbar dag.
Solen har skinit och luften har varit varm!

Jag och Martin började dagen med ett träningspass. Löpning och lite styrka emellanåt. På eftermiddagen cyklade vi hem till lillasyster med lite värktabletter eftersom snuttan var lite sjukis. Sen cyklade vi vidare in till stan och åt på en restaurang med stan bästa uteservering i solen. Häääärligt! <3

Nu har vi suttit ute på vår balkong som har eftermiddags- och kvällssol och spelat yatzy och fikat. Jullan plingade precis på dörren, så nu ska vi strax gå in till tvn och mysa med grönsaksstavar, dipp och chips. Gött!

Måste fixa så jag kan lägga in bilder på min dator också, det funkar ju inte!?
Det blir så tråkiga inlägg utan bilder!


Lägger in min favvobild på mig och my love för den dagen var ungefär
härlig som den här har varit!

Ha en mysig kväll alla mina vänner! <3


Måndag 11/4 2011

Hejsan!

Nu har jag inte skrivit på några dagar, det är så lätt att glömma bort. Dagarna går så fort! I helgen har jag iaf varit hemma hos mamma och pappa. Mysig helg med sol, grillning, träning m.m. Skönt som alltid när man är hemma!

Idag har det varit en helt underbar dag. Åkte till universitetet vid tio och hade föreläsning i två timmar. Den handlade om värering av omsättningstillgång. Intressant va? Haha. På lunchen satt jag ute och solade med mitt härliga tjejgäng :D Herregud vad skönt det var, kändes som det var sommar i luften, för solen brände verkligen. Wonderful! Sen var det två timmars föreläsning igen.

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp Martin. Jag fixade nytt recept till mina p-piller, som förövrigt har bytt namn och bara har fyra sockerpiller. Lite konstigt tyckte jag. Sen satte vi oss på torget och åt glass. Martins kompis kom och joinade oss ett tag.

Nu är jag hemma och är mätt och go efter maten. Fisksoppa med saffran och färskt bröd till. Mums! Att vi dessutom satt på våran underbara balkong i kvällssolen tror jag gjorde det hela ännu godare. Hihi. Så nu sitter jag ute i solen och väntar på att tiden ska gå så ska vi snart åka iväg på det jobbiga intensivpasset som vi var på förra veckan. Jag kommer dööö! Haha.

Ha det så bra mina vänner! Pusss <3


Jag vill ha sommmar och bruna ben! (Rhodos 2010, ful pose men det va inte seriöst. Haha!)




Hockey! (5/4 2011)

Färjestad leder, 3-1! Dom spelar riktigt bra berättar hockeyexperterna brevid mig.. Martin har kompisar här och allihop är väldigt insatta och kunniga. Haha! Jag själv blir lätt uttråkad av att kolla på hockey på tv, jag vill hellre sitta och prata men de vill jag i och för sig alltid! Jag gillar att prata. Måste förresten berätta om träningspasset igår! Det var längesen jag var på ett så jobbigt träningspass. Armhävning på ett ben, upphopp, ruscher, magövningar, ryggövningar, höga knän, "längdhopp", plankan m.m. Inget var "lagom" jobbigt utan allt för jobbigt. Och detta pågick i 75 minuter! Om var var trött och sov gott när jag kom hem? Ja, det gjorde jag verkligen! Jäkligt skönt var det efteråt. Måste förresten säga att jag var väldigt imponerad av ledaren, hon var som en duracellkanim hela passet! Nu ska jag engagera mig i hockeyn igen, pusshej! ♥

Söndag 3 april 2011

Hallå! :)

Idag har jag och Martin varit och handlat möbler, krukor, blommor och en lykta till våran balkong. Det blev jättefint! Har tagit kort på det, men dom går inte att lägga in i datorn just nu. Ska försöka fixa det ikväll. För nu ska vi snart dra till gymmet och träna. Gött! Skulle varit ute och sprungit igår, men jag orka inte. Var lite trött från fredagen, haha! Men jag har tränat tre dagar den här veckan, så det är ju helt okej ändå. :)

Fredagen förresten var superrolig. Förfest hos Jocke i klassen, sen guldapan och kvällen slutade såklart på citygrillen där jag åt pommes frites och Lisa kycklingkebab. Haha!

Igår var en väldigt slapp dag. Det jobbigaste jag gjorde var nog att gå ut med alla sopor. Sen på kvällen lagade jag mat till Martin för han kom äntligen hem tillbaka. Han var hos sina föräldrar torsdag-lördag och jag var själv här i Karlstad. Dom som känner mig vet att jag hatar att vara ensam, men det gick riktigt bra faktiskt. I och för sig var Emma och Julia här på torsdagskvällen, på fredag på dagen var jag på uni och på kvällen var det fest, så jag vara bara ensam på nätterna och på dagen på lördagen. Haha!



Min stora passion, kinderchoklad :D
(Har inget att göra med inlägget, men jag tänkte ni ville veta)


Härlig morgon! (1/4 2011)

Har haft en goo morgon med te och lite plugg. Bokföring kan alltså vara ganska mysigt! Haha. Nejdå, men det är ganska kul när man kan de! Dessutom har jag redan blivit 1 april-lurad av johanna. Hon skrev sms: "Lina! Färjestad har blivit diskad från finalen!!" Jag: "Va? Varför??" Jag går in på Aftonbladet och ska läsa om de, men det stod inget! Jag får ett till sms: " Dom hade typ mutat domaren!" Då fattade jag! Haha. Lättlurad är jag, så passa på om ni vill lura någon.. Jag är ett tacksamt offer! (försökte med samma skämt på Martin, men han genomskådade mig med en gång! :D Nu sitter jag på bussen påväg till uni, ska plugga lite! Uppdaterar senare idag. Puss på er ♥

RSS 2.0