Kräftskiva!

Hallå mina vänner!
I tisdags hade jag och mina fina Torsby-vänner bestämt att vi skulle ha kräftskiva i Elins sommarstuga. Och vilken lyckad kväll det var med kräftor, mat, bad i badtunna, lekar, skratt och prat. :D
Bilder:
Fina Josefin <3
KRÄFTOR!
Här badade vi senare på kvällen!
Mina fina vänner <3
Kräfthatt :P haha
MAAAAT!
Haha, Idaaaa!
Sötnosar <3
Emsan kom efter jobbet! <3
Haha, dom är underbara!
Denna bild får avsluta kvällen! Tack för den mina vänner! <3
Igår var jag, mamma, pappa och Julia till Karlstad för att jullan skulle flytta! Imorgon drar jag och ääälskling till Cypern. Ska bli underbart! :D <3

Hallå härliga fredag!

Nu är vi påväg hem ifrån Karlstad. Jag, mamma och Julia åkte ner igår kväll för att dom skulle skriva kontrakt med Julias nya hyresvärd imorse vid nio. Vi hann med en sväng på Ikea innan de stängde och tro det eller ej, men jag köpte ingenting! Riktigt stolt över mig själv, haha! Fast jag fick några saker av mamma, så helt tomhänt åkte jag inte därifrån! :) på kvällen igår myste vi i min och martins lägenhet, med te och godis och så! Nu när jag kommer hem så kommer Martin snart, åh längtar efter honom.. Hihi. En vecka sen vi sågs typ :) solen skiner idag, så jag ska njuta av den också! :D ha en fin fredag allihopa! Puss ♥

Torsdag 11 augusti 2011

Hejsan!
Igår jobbade jag hela dagen och regnet öste ner hela dagen, En dag som passade perfekt för film och inomhusaktiviteter. Sånna dagar kan vara lite mysiga ibland, bara dom inte kommer för ofta.
Idag har jag och mamsen varit iväg och solat lite vid sjön, men sen kom det massa moln, så då åkte vi hem. Nu tänkte jag städa lite och sen när pappa slutar vid tre drar vi till valberget och går lite stavgång. :)
Beställde den här bikinin förut, tycker att den är så jäkla snygg. Den är från stylebytyra.se och det är rea på den så den kostar 299 kronor. Riktigt kap tycker jag då den är sååå snygg! Hoppas bra den kommer innan jag och Martin åker till Cypern nästa vecka, men leveransen var 3-5 arbetsdagar så den borde hinna komma!
Ha en fin dag, puss! <3

Onsdag 10 augusti 2011

Hejsan! :P
Idag när jag vaknade öste regnet ner och det gör det fortfarande, så även om jag bara har mindre än två km till jobbet, bara nerför dessutom, så är papsen snäll så jag får ta bilen. Mamma har ju nämligen den andra så dom blir ju billösa här då! Så ska strax dra mig bort till jobbet och göra näst sista passet. Gött!
Igår var jag och jullis till Karlstad för att gå på visning på en lägenhet som hon har sökt. Det gick superbra, för hon fick den :D Var även in till stan så lillasyster fick söka lite praktikplatser och så blev det ju såklart en fika på waynes. :) På kvällen hämtade jag upp Astrid och vi drog till Elin där hon och Josefin var och hade myskväll med dom! Så himla mysigt! Och såklart åt vi massa också, haha!
Nepp, nu måste jag dra! Pusshej <3

Utkast: Aug. 8, 2011

Hallå! :)

Ser att de fortfarnade är några stackare som kikar in här fast jag är så dålig på att uppdatera. Men jag lever iaf och njuter av sommaren. Jag har endast tre arbetspass kvar, varav två sovande nätter så dom räknas nästan inte. Börjar nio ikväll och jobbar till 10 imorgon bitti. Gör samma pass nästa måndag också. Och så jobbar jag onsdag dag, tolvtimmarspass. Efter det blir det semester ända tills första september när skolan börjar igen!
Om ni undrar hur tentan gick som jag skrev om sist så fick jag VG, så jäkla stolt över mig själv. Hihi! Trodde liksom inte ens att jag skulle få G.
Annars i sommar så har jag försökt njuta av lediga dagar, försök hitta hål i mitt och mina vänners jobb så vi ska kunna träffas, varit i Stockholm med min fina familj, tillbringat lite tid i Karlstad, festat lite när jag inte har jobbat, umgåtts med min fina Martin, varit i Sunne vattenland, fiskat några gånger och fiskat kräftor! Och sommaren har bara flygit iväg, tyvärr! Men än är den inte slut, det är ju nu jag börjar min semester.
Om en och en halv vecka ungefär åker jag och min prins till Cypern, det ska bli heeeelt lovely! <3
Förresten så jag har köpt en systemkamera, Canon EOS 1100D, jag är supernöjd! Så förhoppningsvis ska jag kunna få in lite fina bilder här på bloggen när jag skriver. :)
Gammal bild från en dansuppvisning år 2007, som jag hittade förut när jag kollade på bilder. Jag hade jättemörk hår där ju, funderar på att färga håret i en liknande färg snart! :)
Nu ska jag äta lite, pusss!

RSS 2.0