Måndag och "ensam mamma söker"!

Ännu en pluggdag är slut och nu är det bara en dag kvar till tentan. Det ska bli riktigt skönt att göra den samtidigt som jag har lite panik. Men det kommer gå bra, det måste gå bra! Ska bli skönt att få tillbaka livet efter massa veckor med bara plugg :)

Fick smått panik nyss också, jag grät nästan! Min lilla bebis (iphone) dog och ville inte starta igen. Det fanns batteri i den så det var inte det. Gick in på datorn och googlade och kom in på ett forum där en kille hade haft precis samma problem. Och han skrev att han höll in home-knappen samtidigt som on/off-knappen, och det funkade! Jag är överlycklig! Men jag ska ändå till "the phonehouse" efter tentan och höra vad dom säger.

Annars idag så har jag, Emma och Martin gått en riktigt långpromenad i rudskogen, riktigt härligt! Nu ser jag på "ensam mamma söker", mitt favvoprogram, hihi :) så ska fortsätta med det nu!

Sov gott vänner ♥


Söndag 30 oktober 2011

Hej vänner :)

Idag är en dag som jag tycker väldigt mycket om, dagen då man får sova en timme extra. Helt underbart! Jag och Johanna började inte plugga förrän vid halv tio, men då var ju klockan bara halv nio så det var ju bra ändå! :)

Plugget idag gick riktigt bra och jag börjar känna mig redo för tenta. Imorgon ska jag repetera lite och på tisdag ska jag göra en gammal tenta till. Sen på onsdag smäller det, det är då det gäller!

Idag har jag pratat med Elin och Astrid i telefon, två av mina bästa vänner. Jag saknar dom så mycket för vi ses så sällan nu när Elin bor i Umeå och Astrid bor i Riga. Men ändå är det precis som alltid när man pratar i telefon och när man ses. Det är riktiga vänner det! :) ♥

Nu ikväll har jag och Martin haft mys, ätit god mat och sett på film. Skönt att ha han hemma efter att ha varit ensam hela helgen! Hihi :)

Nu ska jag strax gå och lägga mig i våran underbart sköna säng, love it! ♥


Blev lite fel!

Haha, såg att jag skrev typ samma sak om när jag åkte hem till Torsby i inlägget idag som i inlägget i söndags! Jag är lite tankspridd, men det får ni ha överseende med just nu! Haha :)

Nu ska jag sova! God natt ♥


Lördag 29 oktober

Hej vänner! :)

Alltså, det är helt sjukt vad tiden går snabbt.. Om ett par dagar är det redan november och på onsdag har jag tenta. Jag tycker att jag precis har börjat skolan igen efter sommaren, men så är det inte, för snart är det jul! Hihi :)

Om ni undrat varför jag bloggar så lite så är det för att mitt liv består av plugg, plugg och plugg! Jag och mina kompanjoner hänger på dörren till universitetet för att få det bästa rummet i biblioteket, där vi sitter och pluggar från klockan åtta till fyra, fem, sex nångång. Alla dagar i veckan typ. Förra helgen var jag dock hemma hos mamma och pappa, där det vankades 50-årskalas för morbror, gymnastiktävling (åh, nostalgi!!), lite plugg men framför allt umgås med mina fina familj ♥

Och idag satt faktiskt jag och Johanna hemma hos Johanna och pluggade och imorgon kör vi lite pluggstuga här hos mig. På måndag joinar vi de andra tjejerna på uni igen :) Det börjar faktiskt kännas lite bättre inför tentan, skulle helst vilja göra den imorgon så jag fick den gjord, men det går tyvärr inte! Jag har i alla fall konstaterat att de som skrev den svenska skattelagstiftningen har verkligen gjort allt för att göra det så svårt och komplicerat som möjligt, och han lyckades!

Nu ikväll har jag och mina fina systrar haft mys hemma hos Emma, sett på film, ätit och pratat! ♥

Emsan och jag! Julia ville inte vara med på kort :)


Fredagsmys

Nu är det fredagsmyyyyys! Hihi ♥



Tacos- och idolkväll med mina små fina vänner!


Söndag 23 oktober 2011

Hej vänner ♥

Nu är jag tillbaka in Karlstad och sitter och myser i soffan med min goa ziperall (bästa klädesplagget ever)! Har varit i Torsby i helgen hos mamma och pappa :) det var så skönt att komma hem för jag hade inte varit hemma på flera veckor. Helgen bestod av lite jobb på fredagskvällen, gymnastiktävling och 50-årskalas på lördagen och idag har jag umgåtts med familjen hemma :) Gud vad roligt det var att se på gymnastik igen, jag fick nostalgikänslor, ville bara springa ut på mattan själv och köra lite, haha!

Är ensam ikväll då Martin inte kommer tillbaka förrän imorgon. Så jag har en tjejkväll med mig själv, haha! Ska se om det är något bra på tvn och sen ska jag gå och lägga mig tidigt!

Ha en mysig kväll ♥


Lööööördag!

Hej vänner!
Härligt med helg, jag älskar helg. Speciellt efter en hel veckas plugg. I och för sig har jag pluggat hela dagen idag med men känslan av att det är helg är underbar. :)
Som jag skrev har jag pluggat hela veckan, varje dag i typ åtta timmar. Det är verkligen ett heltidsjobb att plugga. Men imorgon ska jag ta lite ledigt och åka till Åmotfors och hälsa på svärföräldrarna :) Har även hunnit med lite träning i veckan, det är så skönt för jag har verkigen kommit igång med träningen igen. Tränar runt fyra gånger i veckan, någon vecka tre gånger och någon vecka 5 gånger. Det är härligt! Har så många trevliga människor som tränar på samma ställe som jag nu, mina goa klasskompisar Mia, Maria, Lisa och Sissi, mina systrar och Martin. Det är ju roligare att träna tillsammans liksom!
Igårkväll hade jag en hemmakväll med god mat och såg på idol. Jag somande på soffan två gånger innan klockan tio, så runt tio gick jag och la mig, Martin var likadan. Haha! Utslitna studenter :)
Lite tråkigt inlägg utan bilder, men så blir det ibland!
Ha en mysig lördagskväll :) Pusss!
(Vet inte vad som hände med inlägget "13 oktober", bilderna laddades upp typ 7 gånger, men jag orkar inte ta bort, haha)

13 oktober

Blev lite konstig med inlägget nedan. Jag försökte publicera det i fredags men det funka inte, så jag la upp det nu istället :)

Ska försöka lägga upp bilder från helgen då jag och mina vänner var på Veronica Maggio, som förövrigt var jättebra!

Idag pluggade jag på universitetet på förmiddagen och sedan föreläsning på eftermiddagen. Nu på kvällen så har vi veckohandlat, storstädat, lagat mat och bjudit lillasyster på mat!

Har även suttit och rensat min dator på bilder och lagt in dom på externa hårddisken, så nu ska jag försöka få den inlämnad snart! :)

Sov gott ♥


(Inlägg från i fredags som inte gick att ladda upp då!)

Idag är det strålande sol och jag har precis varit ute och gått, härligt! På förmiddagen var jag till universitetet och pluggade med Maria och Lisa, vilket innebär lite plugg, morgonfika och prat! Mycket trevligt :p

Vid fem ska jag iväg och dansa med tjejerna, sedan ska vi basta innan vi ska ha tacomys med fotboll och idol hos mig. Ska bli riktigt mysigt! :)

Imorgon är det Veronica Maggio, ska bli så jäkla kul! Är skittaggad! :D

Bilder från dagen (fika och promenad):


6 oktober 2011

Hej!

Asså, det är helt sjukt vad trött jag är! Det har varit full fart hela dagen. Plugg och grupparbete på universitetet mellan 8-16, grupparbete blev för övrigt klart och jag tror att det blev kanonbra tillslut. När jag kom hem gjorde jag och Martin matsedel och handlingslista innan vi åkte till bergvik och handlade. Hann även in en sväng på systemet och handlade inför helgen då jag ska på Veronica Maggio. När vi kom hem storstädade vi lägenheten, lagade mat och åt slutligen middag klockan halv nio. Haha! Nu ligger jag nyduschad i sängen och kommer nog snart slumra in! :)

Sov gott mina vänner ♥


Glömde en sak!

Glömde ju visa hur fin pumpan blev när jag tände ett ljus i den! :) får hoppas att den håller sig till halloween, men det tror jag inte tyvärr!


Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag och det firade vi såklart i skolan idag mellan allt plugg! Härligt och gott avbrott sådär som eftermiddagsfika, eller gofika som vi brukar kalla det :) kanelbullar och varm choklad, mmmmmm!

När jag kom hem gjorde vi pumpasoppa av pumpan som vi fått av mamma. Det höll på att bli övermogen så vi var tvungna att tillaga den. Och det blev riktigt gott faktiskt!

Har även varit ut på en promenad och tvättat massa kläder ikväll. Nu sitter jag och tittar på "halv åtta hos mig" medan min man står och bakar bröd, gött! Hihi :)

Kaneeeelbuuuuullar! (glömde såklart att fota när vi fikade så de fick bli en google-bild)


En bra dag!

Satt i skolan och skrev grupparbete tillsammans med min grupp dom består av Mia, Maria, Lisa och Sissi. En riktig kanongrupp! :) När jag kom hem lagade jag och Martin mat, köttbullar, mos och gräddsås, gött! Nu på kvällen har jag kört dubbelpass med några av mina gruppmedlemmar, aerobics och skivstång. Så nu är jag sådär skönt trött i kroppen och har precis ätit jättegod kvällsmat som bestod av: kesella, blåbär, banan och lite pumpakärnor + två smörgåsar med keso och tomat + ett glas juice och en mandarin. Såå gott!


Oktober!

Hallå! :)

Har haft en bra helg med lite jobb, mys, promenader, svampplockning och besök hos farmor och farfar! Nu är jag tillbaka i Karlstad och jag och min fina Martin har haft mys med varma smörgåsar med kantarellstuvning och chips och dipp. Och såklart är jag klädd i min goa ziperall, som pappa tyckte att jag såg ut som en polkagris i :p haha!

Nu ikväll så har vi sett på "the last song", och den var så himla bra. Och jag grät självklart halva filmen. Konstigt att jag inte har sett den innan, men det var i alla fall en underbar film!

Här nedan ser ni mig klädd i mitt bästa och skönaste plagg!


RSS 2.0