Skogsträning!

Idag körde jag och Martin lite skogsträning. Först 5 intervaller på 2 minuter var i uppförsbacke, SÅ himla jobbigt! Sen använde vi skogen som redskap. En stock som skivstång, stenar som vikter osv. Väldigt rolig och annorlunda träning! :)

Nu på kvällen har vi ätit grillat, mmm vad gott det var! Vi har även släckt ner här eftersom det är "earth hour", hoppas ni har gjort det också ;)

Två bilder från skogen! Hihi


Fredaaaaag <3

Åh, vad jag älskar fredagar! Blir lugn i hela kroppen :)

Är hemma i Torsby igen, hihi :) Tog med mig Martin denna gången. Kommer nog bli en mysig helg. Den har börjat väldigt bra, tvårättersmiddag med familjen! Lax på salladsbädd till förrätt och en jättegod fläskfilé med salami och brie och hemmagjord potatisgratäng till varmrätt. Så nu är jag supermätt! Har dessutom ätit massa godis, gött!

Ha en mysig kväll hörrni! <3

Bild på förrätten


<3

Fick en liten present av Martin när han kom hem. Dom åkte förbi Gränna påväg hem från Jönköping. Fick en påse med olika polkagrisar! :) <3


Helg!

Idag klockan 17.00 tog jag helg och jag är helt ledig hela helgen, så underbart! Hade redovisning idag och det gick väl ganska bra, fick godkänt iaf!

Här är min fina lykta som jag köpte i tisdags som jag lovade att lägga ut bild på. Ville bara att Martin skulle se den innan. Och nu är han äntligen hemma :)


Big brother!

Har inte kollat så mycket på big brother i år, för jag tycker att allt har gått lite överstyr. Förra året var det underhållande och kul att titta, men i år har det spårat! Men idag måste jag titta, eftersom Top cats ska vara med och göra bb-låten! Ska bli kul att se, haha! Heja Torsby-killarna :)


Tillbaka i Karlstad!

Sitter och tittar på finalen i Sveriges mästerkock. Vet inte vem jag hejar på, för min favorit var Ubbe, men han åkte ju ut förra gången!

Idag sprang jag och mamma runt vassjön och vi är så stolta över oss själva! Hihi. Nio km, men ganska backigt så det känns bra att orka hela! Nu ska jag vila lite från löpningen några dagar och kanske köra lite gym istället!

Var även förbi nya Coop extra-affären i Torsby som hade invigning idag! Så fint och fräscht! :)

När jag kom tillbaka till stan gick jag direkt till Waynes och mötte upp mina vänner för en fika (jag åt lite middag för jag hann inte äta innan tåget gick), mysigt att se dom igen! Jag har ju varit i Torsby så jag hade inte sett dom sen förra veckan. :)

Nu sitter jag här i soffan och myser i min zippis! Längtar tills imorgon när Martin kommer hem <3

Min lasange som jag åt på Waynes. Var så hungrig så jag råkade äta lite innan jag tog bilden :)


Torsby igen!

Efter att jag hade varit på vårdcentralen tog jag tåget hem till Torsby igen. Ville passa på att umgås lite mer med mamma och pappa, eftersom jag inte riktigt vet när jag kommer åka hem igen, förut till helgen då! :p Dessutom är Martin i Jönköping nu och jag gillar inte att sova ensam så då drog jag hem till mamma och pappa :)

När jag kom med tåget kom mamma och hämtade mig. Mamma bjöd på fika på wiener innan jag följde med när hon skulle klippa sig! Växlade även pengar, så nu har jag lite dollar inför New york-resan. Köpte en sak i min favoritinredningsaffär här i Torsby också, men det får ni se på torsdag. Ska ta en bild och visa er! :)

Har även varit en sväng till mormor och morfar och hjälpt morfar med hans dator. Han är ju för söt, försöker lära sig datorn men behöver verkligen hjälp med allt! Ändå har han haft datorn i ett par år nu :)

Världens finaste vovve, Sunny Dream <3


Thailand!

Åh, sitter och tittar på resor till Thailand i december. Vill verkligen dit igen, ganska snart! Jag är redo att boka, ska bara försöka övertala Martin också som jag vill ha med mig! :)
Vill tillbaka till stränderna, solen och det underbara vattnet!
Bilderna är tagna från google, har inga bilder från Thailand på datorn!

27/3

Hallå! :)

Har haft en lugn och mysig morgon! Solen skiner ute idag också, så jag får försöka ta mig ut nånting idag :) Har precis målat naglarna. Rött! Inte så vårigt, men ganska fint ändå tycker jag!

Om en timme ska jag till vårdcentralen, så jag får börja fixa mig snart! :)

Ha en fin dag!


Härligt!

Nu är jag färdigsprungen för idag! Det gick jättebra idag med och jag sprang 55 min. :)

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag och Martin ska äta pannbiff, potatis och gräddsås.. Min favoritmat! :D

Dagens träningsoutfit, haha! :p


Måndag 26/3 2012

Hej på er! <3
Jag sitter hemma och pluggar lite idag. Orkade inte åka in till universitetet då jag inte hade så mycket kvar att skriva på uppsatsen. Och nu är jag klar.. tror jag! Haha. Finns alltid något att ändra till det bättre, men jag behöver inte lämna in förrän på torsdag, så jag har några dagar på mig att fixa det sista. Har även gjort en powerpoint som jag är sååå nöjd över, haha! Ni ska få se förstabilden på den, resten sparar jag för mig själv!
Tänkte ta en springtur även idag! Jag vet inte vad det har blivit med mig, jag har alltid hatat att springa och nu tycker jag det är skönt. Hoppas att det håller i sig så att det inte bara är en period.
Fint va? :p Hihi! Ha en fin dag så hörs vi!

Soool!

Haft en till helt underbar dag! Jag bara älskar solen, den gör mig på så bra humör :) Jag och mamma var ute och sprang idag också och jag är förvånad över hur lätt det går! Ska försöka fortsätta springa ett par gånger i veckan. Sol och bra musik gör att springturerna går lättare! :)

Nu ska jag strax åka till tågstationen och ta tåget hem till Martin <3 Har haft en härlig helg hemma hos mamma och pappa, men nu blir det "back to reality" och det är ju inte helt fel det heller! :)

Puss på er!


Vårtecken

Bilderna nedanför hamnade i fel ordning, efterrätten kom först och förrätten sist.. Men det fattade ni säkert! :)


Ville bara visa vilka fina blommor jag såg idag, vårtecken <3


Torsby!

Har haft en härlig dag i solen idag! Hjälpt mamma och pappa lite i trädgården, varit och hälsat på mormor, morfar, farmor och farfar och tagit det lugnt!

Nu på kvällen har vi ätit trerätters middag. Så nu är jag proppmätt! Hihi :) Varmrätten bestod dessutom av årets första grillade kött, sååå gott! Ha en mysig kväll allihopa!

Här kommer middagen i bilder:


Njuter!

Det blev mycket bloggning idag. Men måste bara som alla andra säga vilket underbart väder det var idag! När Martin kom hem från tentan åkte vi in till stan och firade med en glass. Jag fick även resultatet på min tenta som jag gjorde för ett par veckor sen och jag KLARADE den! Så jäkla skönt :) Så var tvungen att fira det lite också!

Nu är jag hemma i Torsby och råkade somna framför tvn vid nio. Julia var måttligt glad över sitt sovande filmsällskap, haha! Nu ligger jag iaf i sängen i mitt flickrum och ska strax sova. Får vara mer social imorgon, jag är som en zombie på fredagskvällar!

Dagens lunch i form av kesoplättar och sallad. Och utsikten när vi åt glass, längtar tills det blir lite grönt på backen och träden också! :)


New York!

Istället för att plugga hamnade jag på google och började söka på USA. Idag är det bara två veckor kvar tills vi åker och det känns helt sjukt. Tror inte att jag har fattat det riktigt, eftersom det inte är jag som har bokat biljetterna och så den här gången. Annars när man själv bokar brukar det kännas verkligt med en gång och att man redan är påväg typ! Haha :)
Snart har jag mina egna bilder från New York!

Nöjd!

Är sjukt nöjd! Gick upp vid halv sju och åt frukost idag. Sen tog jag på mig springskorna för att springa en sväng. Det blev 9 km på 60 min. Inte bästa tiden kanske, men i och med att det var årets första springtur så är jag jättenöjd med mig själv! :) Dessutom var ju vädret helt underbart, så det var verkligen en perfekt start på dagen!

Nu ska sitter jag i soffan och dricker jordgubbssmootie och skriver på uppsatsen! Ha en fin dag <3


Trött och go!

Ligger i soffan efter ett box-pass med Julia. Är trött och go i kroppen, underbart!

Hade en jättemysig kväll igår med Ida och mina systrar. Det blir så speciellt med kompisar som man har haft sen barnsben. Jag märker det mer och mer ju äldre jag blir. Man behöver inte höras varje dag men ändå är det som vanligt när man ses, det är så skönt! Jag märker även vilka vänner som är riktiga vänner, även om dom är utspridda i hela Sverige och även utanför Sverige. Det jag försöker säga är att jag är väldigt glad att jag har mina barndomsvänner! Ni är så bra :)

Här får ni en bild på mina fina blommor som jag köpte på Ikea när jag och Maria var där i tisdags :)


Ida- och syskonmys! <3

Igår var jag och Maria på Ikea, köpte lite smått och gott. Bland annat doftljus och blommor. Ska ta kort på blommorna imorgon så ni får se! :)

Nu sitter jag hemma hos Emma tillsammans med Ida och Julia. Vi har ätit tacos och nu myser vi! :)

Idag har jag suttit och skrivit på pm:et och har nu skrivit halva, så det känns bra! Vid halv två kom Ida och hämtade mig och så åkte vi hem till mig en stund innan vi drog ut till bergvik för att handla lite. :) Riktigt trevlig och rolig eftermiddag och kväll!

Ha en bra kväll! <3


Måndag och ny vecka!

Igår hade jag en lugn kväll. Jag och Martin skulle se på Forrest Gump, älskar den filmen. Men jag somnade framåt halv nio och då hade endast en timme av filmen gått vilket innebar att jag sov mig igenom mer än halva filmen, haha! Är så sjukt trött på kvällarna nu för tiden :)

Hade en riktigt intressant föreläsning på förmiddagen idag. Anders Heder från SBAB var här och föreläste, jätteintressant! :)

Här får ni en bild från gårdagens middag och därmed dagens lunch, fiskgratäng med potatismos i. Supergott! :)


Lördagskvällen

Efter hockeyn igår åkte jag och Johanna till Maria där det var massa folk, klasskompisar och några kompisar till dom. Hade en riktigt rolig kväll som slutade på citygrillen, efter Guldapan och röda rummet! :)

Morgonen idag var inte lika rolig tyvärr. Jag och Johanna hade planerat ett bodypumppass klockan 11, men det var bara att glömma, haha! Så du fick rätt Lisa, grattis! ;) Men istället för träning cyklade jag med Martin till universitetet i det underbara vädret, där han skulle spela innebandy. Sen tog jag mig en tur till Johanna för kaffe och glass på hennes balle i solen, underbart!

Resten av dagen och kvällen blir slapp, ska köpa lite godis tills ikväll! Det är jag värd efter denna effektiva dag, hihi :)

En bild från Cypern i somras, sooool! <3


Hockey!

Gårdagens hockey med pappa, Martin, Emma och Julia! Alla fick varsin snygg färjestadtröja i storlek xl, haha!

Innan hockeyn var vi in till stan och åt lunch. Hade en mysig dag och det var kul att papsen var och hälsade på :) <3

Bild på den fina t-shirten! Tog en bild på Emma, Julia, pappa och Martin också, men den blev så dålig i kvalitén så jag lägger inte upp den!


Style never pause

Hade en jätterolig kväll igår! Vi bjöd Emma och Per på trerätters.

Kvällens meny var:
- Förrätt - laxrullar och en avokadobåt
- Varmrätt - inbakad fläskfile och hasselbackspotatis
- Efterrätt - chokladfondant och en klick grädde

Lillasyster Julia kom efter en stund också och fick sig lite mat och efterrätt. Efter maten kom även Emmas vän Viktoria och vi körde en omgång TP. Killarna mot tjejerna och jag kan säga att vi blev utklassade fast vi var fyra mot två. Haha!

Snart kommer pappa hit och senare idag ska vi på hockey. Men först lite lunch ute. :)

Har en ny t-shirt som jag inviger idag! "Style never pause"


USA!

Solen skiner, ledig helg, trerättermiddag med Martin, Emma och Per ikväll och hockey! Det låter rätt så gött tycker jag! :)

Dessutom är det bara tre veckor tills jag flyger över till staterna idag, närmare bestämt till New York! Längtar :D Har dock inte hunnit tänka så mycket på det, då jag har haft så mycket i skolan.. Men nu börjar det kännas att det närmar sig!

Ha en mysig fredagskväll! <3


Lunch!

Har precis kommit hem efter en lunch på stan med Johanna, Sandra, Isabelle och Lisa. Mycket trevligt måste jag säga! Isabelle visade oss ett jättemysigt ställe som jag inte minns namnet på men maten var jättegod. Jag åt en pastarätt som ni kan se här nedanför! :)


Glass!

Igår firade vi det färdiga grupparbetet med en glass i solen! :)

Åkte hem runt två och den snälla fastighetsskötaren kom och låste upp dörren åt mig eftersom Martin fortfarande inte var hemma. :) väl hemma satte jag igång med att storstäda. Det är så underbart efteråt! Älskar att ha ett nystädat hem. :) Resten av kvällen bestod av en promenad, middag och Sveriges mästerkock, innan jag somnade i soffan.

Idag är jag leeeedig.. Och jag vaknade klockan sju (!), förstår inte att jag inte kan sova när jag väl får! Men det sköna är ju ändå att jag kan ligga och dra mig i sängen nån timme innan jag måste gå upp. Dagens planer är att städa garderoben, ta en sväng på stan, träna och sen slappa! :)

Ha en fin dag mina vänner <3 Här går ni en bild på gårdagens guldglass!


Fail!

Imorse hade jag lite bråttom till bussen, så jag sprang iväg utan att låsa dörren eftersom Martin ändå var hemma. Vi jobbade med grupparbetet fram till halv två, då vi avslutade för dagen och tog en glass i solen. Härligt! :) Eller det var härligt ända tills jag kom på att jag glömt att ta med mig mina nycklar till lägenheten och Martin har åkt hem till sina föräldrar i Åmotfors och inte kommer tillbaka förrän imorgon kväll. Bra gjort Lina!

Men tur som jag har så har jag ju en underbar storasyster som gillar att ta hand om mig, så jag fick sova hos henne och Per i natt. Så efter ett träningspass på sats (träningskläder kom jag ihåg att ta med mig), så åkte vi hem till Emsan och jag fick en höstrisotto med kyckling. Det var jättegott! :) Nu sitter jag nyduschad i Emmas kläder och ser på Top model, hihi :)

Ha en fin kväll! <3


Spännande!

Sitter och ser på fyrans söndagsfilm, taken. Shit, vad spännande den är! Håller nästan på att kissa ner mig, hihi. Nej, men den är sjukt bra! :) Nu fortsätter den snart efter nyhetspausen!

Ha det fint! Puss :)


11 mars 2012

Har haft en lugn och skön morgon. Sov tills jag vaknade av mig själv, vid halv åtta. Men låg kvar i sängen och drog mig ett tag innan det blev en stor frukost framför tvn! :) Har även hunnit med att rensa skåpen i badrummet vilket var behövligt. Så nu har jag slängt massa skit. :) Nu blir det lite skidåkning på tvn och sen ska jag ta dagen som den kommer. Kanske en sväng på stan?! :)

Tycker förresten att Topcats var grymma igår och att dom fick en ganska bra placering ändå! Tyckte fel låt vann också.. Om inte Topcats vann tyckte jag att Molly skulle vunnit, men men.

Ha en fin dag! Bjuder på en bild på gårdagens middag, nachotallrik! :)


Underbar dag!

Har haft en underbar dag på holmenkollen idag. Sol, trevligt sällskap, matsäck och skidåkning! :)

Nu är vi påväg tillbaka till Karlstad. När vi kommer hem blir det dusch, nachotallrik och soffläge framför melodifestivalen resten av kvällen! :) Härligt! Ikväll hejar vi väl på Topcats? ;)

Bilder från dagen:


HELG!!!

Igår var jag ledig och gjorde precis sånt man ska göra på lediga dagar. Sov länge, åt god frukost, fixade lite hemma, fikade på stan med mina fina flickor, sov igen när jag kom hem, åt god köttfärspaj och sen lite tv innan jag la mig i sängen och sov igen!

Vet inte riktigt vad mitt stora behov av sömn beror på. Men jag tror att jag slappnar av nu när jag är lite mer ledig! :)

Idag började jag dagen med en riktig dunderfrukost innan jag och Martin körde ett tabata-pass här hemma. Haha, det är riktigt roligt och hur enkelt som helst att köra hemma. Ladda bara hem appen så går det jättelätt :) Om nån som läser här inte vet vad tabata är så kan jag berätta det. Välj ut ett antal övningar. Typ armhävningar, nån magövning, utfallssteg osv. 6 övningar tar cirka en halvtimme att göra. Sedan kör man övningen 20 sek, vila 10 sek, kör 20 sek osv. Så kör man åtta gånger innan man byter övning. Och appen håller alltså tiden åt dig och håller reda på hur många gånger du kört! Jobbig och rolig träning! :)

Klockan ett hade jag och min grupp redovisning av vårt arbete och det gick bra! Skönt att ha det gjort, NU ÄR DET HELG! Snart ska jag och Martin hem till svärföräldrarna och imorgon vidare till Holmenkollen för att se världscupen i längdskidor! Så håll ögonen öppna ifall ni tittar ;)

Ha en fin helg allihopa! :) puss!

En liten bild på min "lilla" frukost. En ciabatta, havregrynsgröt gjord på mjölk och färskpressad apelsinjuice. (Orkade dock inte äta upp allt, haha)


7/3

Har inte så mycket mer att säga än att jag är sjukt trött. Vi blev klara med grupparbetet idag och är lediga till fredag eftermiddag då redovisningen är, så jag tror jag slappnar av lite. Och då blir jag trött! Imorgon får jag äntligen min efterlängtade sovmorgon, sooom jag ska njuta :) Minns inte när jag fick sova längre än till 6-7 typ, ska bli underbart!

Bjuder på en bild på mig och Johanna från Sälen :)


6/3 2012

Haft en härlig eftermiddag. Efter skolan åkte jag, Lisa och Maria hem hit och såg på skidskytte och gjorde smoothies. Så gott! :) Men eftersom skidskytten inte gick jättebra så låg vi mest och spelade "draw something" och skrattade åt oss själva och åt varandra för våra bristande kunskaper i bild, haha! Vid sex drog vi iväg till Friskis för ett intervall flex-pass. Det var skönt men väldigt jobbigt! Känner att varken jag eller min kropp är helt i form, är trött och sliten i både kropp och själ!

Klockan tio har jag en skypedejt med min älskade Astrid! <3

Bild på min fina jukebox, haha!


Bortskämd! :)

Som jag skrev i inlägget innan så hade jag en ganska jobbig och hård dag idag. Hur underbart är det då inte att komma hem till en nystädad lägenhet och att det luktar skurmedel ända ut i trappuppgången? Såå underbart! Martin vet hur han ska göra mig glad och på bra humör!

Underbara du <3


Måndag!

Tentan är gjord och det känns väldigt skönt, även om jag inte har en aning om hur det gick. Det beror helt på hur läraren rättar. Vi ska gå till kyrka på söndag och be för att vi ska klara den!

Efter tentan blev det en god lunch med klassisarna på classon's. Skönt att bara slappna av! :)

Och eftersom vi egentligen skulle gjort tentan i fredags så börjar en ny kurs idag. Så nu sitter jag på föreläsningen och inte riktigt kan koncentrera mig. Är sjukt trött! Vill bara hem, äta, ta en promenad i det fina vädret och sen ligga i soffan resten av kvällen! :)

Hoppas ni har haft en härligare dag än mig, pöss på er <3


Branäs!

Hade en superhärlig dag i backen igår med mina föräldrar, även om mamsen var lite sjukis och pappa hade ont i knät. Vi åkte ett tag, satt och fika i solen, åkte lite till och sen lunch på restaurangens uteservering. Underbart! :) Det var ju även världscup i skicross som vi kikade lite på, det var riktigt häftigt!

Imorse kollade vi på Vasaloppet och jag satt samtidigt och pluggade lite innan jag och Emma tog tåget tillbaka till Karlstad!

Lagade mat tills Martin kom hem vid sju. Hemmagjord pasta och kycklingsås. Det blev ganska gott iaf. :) Hade aldrig gjort pasta innan, den blev lite tjock så det får jag tänka på tills nästa gång!

Nu blir det snart Wallander och mys här! Trevlig kväll <3

Bilder från igår!


Fredag <3

Hej på er!

Hade en härlig (!) pluggdag tillsammans med Johanna, Maria och Lisa hemma hos Maria idag. Nej men den var faktiskt härlig. Plugg inne vid köksbordet fram till lunch, sedan lunch och plugg på Marias ute på uteplatsen i solen, underbart!

Efter plugget drog vi till Mc Donald för att äta lite glass/milkshake/pommes. :)

Bestämde mig för att åka till Torsby i helgen också för att följa med mina föräldrar till branäs imorgon. Vädret ska bli underbart, så jag tror att det kommer bli en perfekt dag!

Ikväll har papsen lagat jättegod mat. Ett recept på fläskfilé som han hade fått av en arbetskompis och hans specialpotatis! Nu sitter hela familjen (utan jullis) och ser på filmer från när vi var små, så himla kul! Haha :)

Ha en fin kväll! Puss


Fika

La ner plugget och åkte in till stan för en fika! :)


RSS 2.0