4 dagar till jul!

Är hemma i Torsby, skönt att vara hemma hos mamma och pappa :) idag jobbade jag först mellan 07-09. Sen promenad med mamsen, besök hos mormor och morfar, julpyntning, lunch, promenad till jobbet och telefonsamtal med älskade Elin, jobbade 14-21, hem och däckade i soffan där jag ligger nu! :) Ganska bra dag ändå!

Imorgon ska jag ha sovmorgon, sååååå underbart! :D Ha en fin kväll! Puss

(Förresten, det snöade förut!! Jag älskar snö :D)


Bra helg!

Hej mina vänner!

Har haft det så himla bra de senaste dagarna! Ska berätta för er vad jag har haft för mig :)

Torsdag: Skola hela dagen med budgivning och sen jobbade vi med grupparbetet. Sen på kvällen hade vi julavslutning med klassen och det var en sjukt rolig kväll! Förfest hos Mia och sen ut och dansa på koriander. Jag blev förvånad när musiken plötsligt tystnade och alla började gå, det kändes inte alls som att klockan var två, haha! Sen blev det bk innan jag och Maria tog en taxi hem!

Fredag: Vaknade upp bakis, haha! Ångrade lite att jag inte tagit det lite lugnare kvällen innan just då, men sen började jag må bra igen och då var det värt det! Var in en sväng till skolan och gjorde klart grupparbetet. Sen drog jag, Lisa och Mia in till stan och lunchade och handlade lite julklappar. På kvällen blev jag och Martin bjudna på världens godaste trerättersmiddag av syster och Per. Eller Per hade väl inte lagat maten men.. Haha! Men det var supergott och supertrevligt, tack! :)

Lördag: Mysfrukost i soffan framför julkalendern. In till universitetet och plugga några timmar. Kom igång bra med hemtentan som jag ska göra innan jul. Sen hem och fixa lite innan jag och Martin drog in till stan och åt på "Freden", en supermysig restaurang som jag verkligen kan rekommendera! Efter det åkte vi hem och lillasyster jullis kom på besök. Vi gjorde hemlagad chokladkola och byggde pepparkakshus, mysigt! :) Sen kollade vi på en film innan vi somnade i soffan, haha!

Söndag: Körde mysmorgon framför julkalendern idag med. Och fjärde ljuset tändes och julskinka på smörgåsen, mmmm! Var en sväng till uni idag med och skrev nästan klart hemtentan, ska fila lite på den imorgon också. Nu ikväll har jag tagit ett härligt bad och myst med Martin! :D

Nu blir det snart Beck innan jag ska sova! :) puss!


Lucia!

Har haft en mysig lucia. Började med att titta på luciatåg på universitetet, så himla fint och mysigt! :) sen hade vi visningen av huset som vi har jobbat med, det var kul och gick ganska bra! Nu är det bara budgivningen på torsdag kvar, gött!

Sen pluggade vi fram till halv fyra. När jag kom hem lagade jag jättegod mat till mi och Martin innan jag drog bort till Lisa och såg på smala Sussie med henne och Maria. :) så längesen jag såg filmen, toppenfilm + toppentjejer = toppenkväll! :D

Nu är jag hemma och ska luciamysa lite med Martin, hihi :)

Bild från lucian idag och mitt och Emsans pepparkaksbak igår. Sa jag att jag älskar allt med jul och julmys? Hihi :)


Söndag!

Jag har haft en superbra helg hemma i Torsby! Alltid lika skönt och mysigt att vara hos mamma och pappa ♥

Jag började jobba klocka 16 igår och slutade 10 imorse. Det var väl egentligen anledningen till att jag åkte hem just den här helgen, annars skulle jag varit med mina vänner på sittning i Karlstad igår. Jag är lite ledsen att jag missade den, men jag får väl tänka att det kommer fler gånger.. Och dessutom tjänade jag ju pengar istället för att gör av med dom, haha!

Fast jag fick ju vara med lite ändå för Maria och Lisa pratade in ett sånt gulligt meddelande på blip till mig inatt, hihi! Sötnosar :)

Bilder från dagens sparktur som jag och mamma var ute på!


Snart helg!

Vi har en jääääätterolig föreläsning, not! Men jag och Maria är tappra kämpar som orkar sitta kvar! Tummen upp för oss :) Haha!


Hockey!

Är på hockey just nu och Färjestad leder med 2-1, gött! :D


Måndag!

Är hos syster, Martin får lite massage av Emma. Jag och Per får titta på, haha! Druckit lite glögg och fikat också :)

Idag hade jag en heldag i skolan, 10-17. Jag var helt slut när jag kom hem, men vi veckostädade, lagade mat och tvättade ändå innan vi drog till syster! :) Skönt att ha de städat inför veckan!

Ha en fin kväll!


Andra advent!

Hej igen!
Det bli två inlägg på rad här! Haft en mysdag idag. Började med lite träning på gymmet. Efter det har jag och Martin pysslat lite. Gjort iodrning adventsljus (bättre sent än aldrig), satt i nejlikor i apelsiner, klätt våran lilla "gran", kokat och griljerat julskinka, slagit in julklappar, bakat lussekatter, gjort köttbullar och gjort julbord. Så vi avslutade julmyset med ett egengjort julbord med köttbullar, julskinka, dopp i grytan, lax, potatis, sås, prinskorv m.m. Och såklart julmust, så himla gott!
Bilder:
Martin gjorde en apelsin med hjärta, så fint! <3
Mina fina adventsljus!
Lussekatter!
Julbord!
Mmm, skinka!
På kvällen åkte jag bort till Mia, som precis flyttat in i en ny, fin lägenhet!Där var även Lisa och Sissi. Maria kom senare också! Där bjöds det på glögg, pepparkakor, lussekatter och skumtomtar, jättemysigt!
Haha, mätta tjejer! <3
Nu ska jag fortsätta se på beckfilmen!

Lördagskvällen!

Igår hade jag en jättebra dag. Den började med sovmorgon, sen frukost på kaviar med Martin, Julia och mamma och pappa som var här och hälsade på. Kaviar är ett frukostställe som har frukostbuffe, så himla gott! Under dagen inhandlade jag ganska många julklappar så nu har jag inte så många julklappar kvar, härligt!
På kvällen hade jag och Martin middag här tillsammans med Emma och Per, Fredrik och Natalie. Jättetrevligt! :) Maten vi bjöd på var rådjurssadel, potatis i ugn och sås. Till efterrätt blev det glass med hjortron eller kolasås. :)
Lite bilder på dukningen!
Maten!
Fredrik och Natalie
Hade inga fler bilder! Men vi hade en supertrevlig kväll, tack hörrni! :D
Puss <3

Torsdagen den 1 december 2011

Hej vänner ♥

Inatt jobbade jag hemma i Torsby så det blev en snabbvisit hos mamma och pappa igår kväll innan jag började och idag på förmiddagen. Mys! På förmiddagen idag var jag och mamma ute och gick en sväng och sen lunchade vi lite innan jag var tvungen att åka med tåget. Jag kom till Karlstad kvart över ett och då hade dagens föreläsning redan börjat så jag struntade i den. Typ första föreläsningen jag missar, haha! Jag är en riktig pluggis!

Så nu på eftermiddagen ha jag i stort sett bara tagit det lugnt, tänt ljus och legat i soffan och lyssnat på ljudbok (Godnatt mister Tom) medan det blåser storm utanför. Sånna här dagar blir jag verkligen medveten om hur bra jag har det som har någonstans att bo, tänk va hemskt att behöva bo ute. :( tycker så synd om uteliggare och jag önskar att jag kunde göra något för dom. När jag får jobb efter utbildningen ska jag bli en bättre människa och hjälpa fler människor!

Nu till något helt annat! Jag fick nytt sommarjobb idag och jag är så glad :D Ska bli så kul att prova på något nytt. "Chefen" sa att om inget drastiskt händer har jag jobb iaf, typ en jättelågkojunktur så de måste dra in på personal, men det trodde han inte. För er som undrar vart jag har fått jobb så är det på Handelsbanken!

Ikväll ska jag iväg och träna med mina vänner, vi ska gymma! :) så idag har jag iaf rört på mig ordentligt! Nu ska jag börja med dagens middag, flygande Jakob!

Ha en mysig kväll! :) ♥


RSS 2.0