Helt slut!

Skola mellan 8.00-17.30 så nu avslutar den här dagen med en öl i soffan framför tvn. Det är jag värd, hihi! :)


Kaos!

Vi har ett organiserat (?) kaos här!


Plugg!

Nu på morgonen har vi tagit oss igenom miljöbalken, riktigt bra gjort av oss tycker jag. Att det dessutom känns liiiite, liiiiite bättre känns bra!

Här får ni en bild på min fina lagbok (som endast innehåller fastighetslagarna, så vi slipper bära runt på den blå tegelstenen)


Hjärta!

Efter en jobbig dag i skolan gör det här livet bättre! Du är underbar Martin :)


Middag i solen!

Jag och Martin cyklade in till stan och satte oss på Stadshotellets uteservering precis vid älven. Åh, va fint det är där! Och maten var heeelt underbar. Jag åt en ceasarsallad och vitlöksbröd. Prefekt mat i sommarvärmen!


Helg!

Hade en riktigt härlig dag igår. Plugg på sandgrundsudden på förmiddagen och hemma hos Maria på eftermiddagen, med räksallad från Rimini till lunch och sedan grillkväll hos Maria på kvällen! Och sol hela dagen :) underbart!

Idag har jag suttit här hemma och pluggat ute i solen och fått ganska mycket gjort. Nu på eftermiddagen var mamma och pappa här på lite morsdag- fika! Jättemysigt :) <3 När de åkte tog de med Sunny så nu är vi hundlösa igen!

Nu ska jag och Martin gå in till stan och äta! Här får ni några bilder från igår:


Hundvakt!

Är hundvakt till världens finaste hund i helgen medan mamma och pappa är i Stockholm. Fina Sunny Dream <3


Torsdag!

Hade en underbar kväll igår med picknick på skutberget. Älskar dom här varma sommardagarna!

Även fast tentaplugget är intensivt nu så har jag har en riktigt härlig dag med tjejerna idag. Vid åtta imorse cyklade jag bort till Maria där vi satt i solen och pluggade fram till tre. Så jäkla härligt! Dessutom var vi så duktiga att vi hann göra det vi hade planerat att göra på lördag också, tummen upp för det! :D Nu är jag lite bränd på axlarna, men härligt att börja få lite färg :)

När jag kom hem från Maria lagade jag mat, jag och Martin hjälptes åt att storstäda och tvätta och nu slutligen har jag varit ute på en kvällspromenad med lillasyster! Fullt upp från morgon till kväll, men det är skönt :) Nu är klockan strax tio och jag sitter i bara t-shirt ute på balkongen och njuter av värmen! Åh, jag vill att det alltid ska vara såhär :)


Njuuter!

Igår efter en inomhusträning kände jag att jag var tvungen att gå ut i det fina vädret, så jag tog en kvällspromenad nere vid älven med Bella och Edward i öronen! Åh va underbart det var i det härligt vädret :)

Idag har jag tillbringat hela dagen i skolan men så fort vi har fått en lucka har vi suttit i solen! Nu ska vi fixa lite middag här hemma som vi ska ta med till skutberget. Mina systrar och Per ska också med! Ska bli mysigt :)

Två bilder från gårdagens promenad!


Underbar måndagsmiddag!

Idag gjorde vi hemmagjorda, grillade hamburgare och klyftpotatis. Det blev jättegott! Middag på balkongen i solen gjorde det inte sämre :)

Jag älskar sommarvärmen som har kommit till oss <3


Back in town!

Nu är jag tillbaka i Karlstad och håller på att baka hårt bröd som mamma hade bakat hemma. Det var såå gott och jag hoppas att jag lyckas med dom också!

Idag på förmiddagen eldade vi ris hemma. Det är så roligt att elda, haha!


Älskade lördag <3

Åkte hem till Torsby idag för att vila upp mig och komma bort från plugget lite! Under kvällen har vi grillat och nu väntar lördagsmys i soffan :)

Instagram-bild från när jag väntade på bussen idag, lite sliten efter gårdagen :)


Sittning!

Åh, jag hade en sååå bra kväll igår. Mexika (min studentförening) har 10-års jubileum iår och det firades med en sittning där studenter, lärare, gamla studenter och företag var inbjudna. Kvällen bjöd på mingel, trerättersmiddag, tal, underhållning från ståuppkomikern Kristoffer Appelqvist och tillsist dans på dansgolvet.

De som hade fixat den här kvällen har verkligen gjort ett grymt jobb!

Jag fick sitta tillsammans med mina bästa tjejer och dessutom Ulf och Linda, som jobbar som rekryterare på huvudkontoret på fastighetsbyrån, under middagen. Det var riktigt trevligt och maten var kanon!

Det roliga var att jag inte alls hade några förväntningar på den här kvällen och sen blev det den bästa sittningen någonsin! En riktig kanonkväll :)

Lite bilder från kvällen (hade bara iphonen och ljuset var dåligt så det blir bara några dåliga bilder, men bättre än inget alls kanske!)


Torsdag!

Trots mycket plugg under dagen blev det en riktigt bra dag. Halv fyra fick jag inte plugga mer för Martin som ville ut i solen (den kom fram senare på dagen) och cykla, så jag hängde med! Vi cyklade runt lite i stan innan vi styrde cyklarna mot Friskis där vi körde ett gympass, skönt! :) Det är så härligt att cykla runt när solen skiner, man känner sig så fri!

Förresten, när vi kom fram till Friskis var min plånbok borta! Den hade legat på min pakethållare och tydligen ramlat av. Just när jag upptäckte det så ringde min mobil och en tjej hade hittat den! Så underbart att det finns ärliga människor :) Det finns ändå hopp för mänskligheten!

På kvällen har vi varit hos Emma och Per och sett på hockey och ätit lite gott! Men nu ska jag sova, god natt! <3


Nybakat!

Nybakad smörgås till frukost, mmm! :) Idag regnar det, men det här inte så mycket. Ska sitta hemma och plugga och tvätta samtidigt ändå! Och ikväll ska jag gymma :)

Ha en fin dag! Puss


Bra dag!

Har haft en bra dag idag. Hade två riktigt bra föreläsningar i skolan, så nu har motivationen till skolan kommit tillbaka lite igen! Nu på kvällen har jag varit bort till Malin och Henrik och blivit klippt och fikat, jättetrevligt! Och nu ska jag väl kunna kamma håret igen för nu är det slitna borta :)

Dagen avslutades med en supergod middag. Högrevskött, blomkålspure och gräddsås. Mmmmm!


Underbara helg! <3

Igår: hade en riktigt bra dag som startade med storstädning av lägenheten och en löptur med syster Emma. Efter en dusch åkte jag ut till Ikea med mina systrar. Blev lite nya saker där som vanligt, bl.a. en lampa till sovrummet, blommor, ljus mm. När vi åkte hem mötte vi upp Ellen och Ida som kom på besök. Vi åkte hem till mig, tände grillen och hade en riktigt rolig tjejförfest. Maria kom och joinade också! Vid 12 drog vi in till stan och dansade till stängning. En riktigt bra och rolig kväll! :D

Idag: jag, Ellen och Ida vaknade upp lite bakis. Låg och drog oss och pratade tills Emma kom. Då gick vi upp och åt en lång frukost. När Ida och Ellen åkte hem gick jag och Emma ut och gick en sväng. Efter det våldgästade jag Maria där hon och Mia låg och solade. Var där ett par timmar innan jag cyklade bort till Emma och Per där jag fick en jättegod middag. Jag har haft en sååå underbar dag! Nu är jag hemma igen och myser med min pojkvän som inte har varit här i helgen <3

Älskar helger som man bara kan ta som dom kommer! Hoppas ni haft en bra helg :)


Grillat!

Idag köpte jag och Martin en elgrill, så nu kan vi äntligen grilla på balkongen :D Så ikväll trotsar vi regnvädret och grillar grillspett, såå himla gott!

Ha en mysig fredagskväll!


Jobb jobb jobb!

Har jobbat hela dagen idag och det har varit en riktigt bra dag. Kul att komma tillbaka och jobba lite ibland :) Har även hunnit plugga lite idag och flikat om i lagboken, så nu är mina flikar fina igen, hihi!

Det har regnat hela långa dagen idag, men det gör inte så mycket eftersom jag ändå suttit inne. Har ingen rolig bild att bjuda på idag heller, ska försöka blogga lite roligare framöver!

Ha en fin kväll :) Puss


Vardag!

Känns som att många av mina dagar blir lika nu för tiden. Plugga hela dagen, hem och laga mat, träna, tv och sen sova. Jag tycker att det är helt okej, men tråkigt att blogga om!

Jaja, dagens träning blev iaf en 8.5 km lång löptur med Maria medan solen brände i ansiktet, härligt! :) Efter det tog jag och Martin en cykeltur in till stan och njöt av fint väder. Nu är jag SÅ trött och vill sova!

Pusssssss <3


Nöjd!

Färdigtränad för idag och sitter nu nöjd ute i solen på balkongen :)


Söndag!

Idag började jag dagen med en långpromenad med Sandra, vilket var väldigt roligt eftersom vi inte har setts på länge :)

När jag kom hem hjälpte jag pappa att måla i lillstugan innan jag tog en dusch och åkte tillbaka till Karlstad. När jag kom till stan sken solen och vi blev sugna på att äta på en uteservering. Så det blev middag i solen på Vedugnen, härligt! :D

Nu sitter jag och Martin ute på ballen och spelar yatzy och dricker kaffe från nya kaffemaskinen, värre kan man ha det liksom! Hihi :)

Ha en fin söndagskväll!


Lördagsmys!

Vi lördagsmyser med räk- och laxsallad med vitlöksbröd och sedan fruktsallad och grädde till efterrätt! Mmm :)


Topcats!

Idag spelade Topcats i Torsby och vi tog oss en tur in till byn för att titta på Torsby-killarna. Och trots att det regnade var det smockat med folk, väldigt kul! :) Efter ett tag slutade det att regna, så då blev det lite roligare!

Ha en fin dag!


Astrid <3

Har umgåtts med den här underbara tjejen hela dagen <3 Nu ses vi inte förrän till sommaren, saknar dig redan vännen min!

Bad i badhuset, fika på wiener, veterinären med Lucas och lite hemmamys. Ja, jag har haft en jättebra dag med Astrid! :)


Solen steker!

Vi satt ute i solen på universitetet och pluggade idag och jag fick en snygg bonnbränna på armen, haha! :)


Kaffemaskin, hihi :)

Här går man på ett träningspass för att träna och kommer hem med en kaffemaskin! Sats skulle slå besöksrekord idag när dom körde ett tabata-pass utomhus och hade massa utlottningar. Jag drog dit med mina vänner och tog hem storvinsten, wihoo! :D Nu blir det gott kaffe hos mig i framtiden!

Bilder på mina fina vänner, mig och min kaffemaskin (röd och go i ansiktet också) :)


Sool <3

Jag älskar såklart solen som resten av Sveriges befolkning och idag är det verkligen sommarvarmt och jag och Martin har precis ätit kycklingsallad ute på balkongen i solen, underbart! :) Åt även middag ute igår då pappa hade grillat, såå gott!

Ska snart byta om och gå ner till Färjestad och köra ett tabata-pass utomhus, ska bli mysigt! Det håller på i 45 minuter, så efter det tänkte jag springa en tur :)

Här kommer två bilder från balkongen, dom är från förra året för det fina trädet har inte riktigt slagit ut än. Men snart så :)


Valborgskvällen!

Kvällen började hemma hos Ellen och Martin tillsammans med fina tjejer och grillat. Skrattade såå mycket hela kvällen och hade skitkul! Sen drog vi till Faktoriet och dansade och pratade med massa känt folk. Karlstads uteliv i all ära, men är man från Torsby så är det jäkligt kul att gå ut där några gånger om året. Man träffar så mycket gamla vänner och bekanta, haha! Låter som jag är 70 år, men jag hade en sjukt bra kväll iaf! :D

Två bilder från kvällen (tog inte fler :/)


Töcksforshelgen!

Hej vänner!

I fredags packade jag, Lisa, Maria och Johanna in oss i Lisas bil och drog till Töcksfors. Vi hämtade upp en familjepizza och åkte sedan hem till Lisa och hade myskväll och såg på Let’s dance. Lördagen började med en tidigt morgon och en långpromenad med Lisas hundar. Samtidigt fick vi en rundtur i Töcksfors, hihi. Väl hemma igen tog vi en tur på fyrhjulingen innan vi åt korv med bröd och en öl till lunch. Sen åkte vi in till Töcksfors och gick runt i köpcentret lite. När vi kom hem igen duschade vi och började förfesta. Resten av kvällen fortsatte i Töcksfors-style med allt vad det innebär och det blev en riktigt rolig kväll! Söndagen ägnades åt chill i solen och bussresa hem till Torsby. Tack för en riktigt rolig och mysig helg mina fina vänner! :D

Bilder från helgen:

Underbara utsikten från huset!
Fyrhjulningen :)
Lunch i solen
Vad tror ni detta ska bli? ;)
Finisar <3
Johanna <3
Lisas snygga ring!
Moranisse såklart! :D
Vi försökte få en fin hoppbild, det lyckades inte så bra. Detta var bästa bilden då tre av oss var i luften iaf!
Kaninen, hihi :)
Chill i solen på söndagen!
Vi körde lite gymnastik i solen och Lisa tog kort på mina konster, haha!
Igår hade jag en helt underbart rolig valborg. Men det kan jag berätta om imorgon :) Nu ska jag fortsätta kolla på Big brother och sen sova. Ska bli såå skönt! Godnatt <3

RSS 2.0