Tisdagen 29 november 2011

Hej mina vänner! ♥

Idag har jag pluggat hela dagen. Efter det åkte jag till polisen för att fixa nytt pass inför New York-resan till våren! :D
Jag skulle egentligen ha tränat nu ikväll, men jag pratade med min fina Elin i telefon och sen blev det försent så jag tog en lång dusch istället! Haha. Och nu ska jag skypa med Astrid! Ganska fin kväll ändå! ♥

Ligger i soffan och myser i min gosiga ziperall med massa tända ljus, myyys!


Julmys

Åh, nu är det jul och mys även i våran lägenhet. Men innan så gick kvällen i ett. Först var vi och storhandlade på bergvik så hela kylskåpet är nu fullt. Sedan hade vi tvättid så nu tvättkorgarna är tomma och kläderna ligger i skåpen igen. Vi har även storstädat lägenheten. Dammat, storstädat köket, städat kylskåpet, städat badrummet, dammsugit, skurat, skakat mattor osv.

Och sist men inte minst så har vi julpyntat hela lägenheten och tänt massa ljus. Så nu luktar det nystädat och jul! Myyyyys ♥

Bild på köksfönstret


Sjukt nöjd!

Okej, jag måste bara få skryta lite över min dag idag. Först föreläsning mellan 8-12, sen åt vi mat och satte oss sedan för att plugga några timmar. Pluggade till tre. Ganska duktigt tycker jag! Sen åkte jag hem, jag och Martin lagade mat och sen drog jag och Maria iväg på träning. Skivstång spin i 90 minuter, jäklar vad trött jag är i kroppen. Så himla skönt!

Och nu till det bästa av allt: jag klarade tentan! :D En sten har släppt från mitt bröst. Trodde verkligen inte att jag skulle klara den och så var jag bara tre poäng från vg, så jävla bra! Hihi :)

Okej, nu ska jag sluta.. Ville bara få ur nu lite! Ska fortsätta se på "berg flyttar in" nu! Ha en fin kväll :) puss på er! ♥


Fredag, jag älskar dig!

Underbart med fredag, helt klart bästa dagen på hela veckan! Nu är jag på väg till Åmotfors och svärföräldrarna. :)

Hoppas ni får en bra helg! Kommer nog inte blogga så mycket under helgen (inte för att jag brukar blogga så mycket annars men.. Haha).

Puss <3


Breaking dawn

Måste bara skriva som alla andra som sett filmen: den var underbar, vill att andra delen ska komma ut nuuuu! Det är så mycket kärlek, åh! Älskar verkligen både filmerna och böckerna :D
Har uppdaterat min iphone ikväll, hopas verkligen att allt återställer sig som innan. Håller på att återställa nu, för innan fanns bara mina scheman från skolan kvar och dom är ju inte direkt dom viktigste?!
Sov gott sötnosar! <3

Tisdag 15 november 2011

Föreläsning, åkte till Ikea med Lisa, Maria, Mia och Sissi ( sket alltså i att plugga, opsiii), åkte hem och lagade mat, åt mat, åkte på träning (intervall flex), åkte till Lisa tillsammans med Maria och hade fotbollsmys, Sverige looosa!

Där har ni min dag! Rätt gött att vara student. Nu ska jag sooova! Sov gott sötnosar ♥

Fina tjejer!


.

Åh, vad kroppen känns skön nu. Ett gympass på förmiddagen och en timmes helkroppsmassage nu på kvällen, mmm!

Du är underbar Emma, hihi ♥ tack så mycket!

När jag kom hem hade Martin fixat kvällsmat, blåbärssmootie och hembakad smörgås. Mums :) nu ska jag strax hoppas i säng. Sov gott! ♥


Ledig!

Idag var jag ledig från skolan, men jag var ändå uppe typ kvart över åtta och har haft en ganska effektiv dag.

Jag cyklade bort till gymmet i det härliga vädret. Gud vad skönt det är när solen skiner! Har även veckohandlat, städat, läst lite (väldigt lite) investering, lagat mat och nu vilar jag lite innan jag ska iväg och få helkroppsmassage av syster. Det ska bli så skönt! :D Tycker att hon går en kanonlinje där man får lära sig sånna saker, hihi!

Jag längtar efter vintern, vill ha snö nu! Bild från förra vintern :)


Fars dag!

Idag är det fars dag och jag har inte varit hemma. :( Vi firade dock papsen lite förra veckan då han fick hockeybiljetter av oss, så vi ska gå på hockey tillsammans någon dag framöver. :D
Men ville bara säga att jag har världens bästa pappa!
(Lite blev i ansiktet på den här bilden, men det är bilxten som gör det!)
Jag älskar dig pappa! :)

Bakis-söndag!

Ja, bakis-söndag har vi veerkligen haft här hemma idag. Som tur är har jag inte varit bakis iaf, har fått ta hand om min tunnis till pojkvän. Haha :D Dagen har bestått av TV-tittande på vinterstudion och längdåkning (underbart att det drar igång igen), låååång promenad och... Ja, sen har det inte blivit något mer. Vi ska göra pizza till middag nu, gött!
Jag har ju sagt att jag skulle lägga in lite bilder från maskeraden, så jag gör väl det först. Så lägger jag ut lite bilder från gårdagen efter det. Vi har haft besök i helgen av Martins kompisar Emil och Oskar + Emils flickvän Sanna. Vi hade en superkul kväll, med förfest här och sen lite öl på Harrys. Jag och Sanna fick uppleva en lite annorlunda förfest, inte riktigt som förfester man är van vid. Haha, men kul hade vi! :)
Jag, Lisa och Maria körde en lite egen förfest innan vi drog till Campus och sen vidare till maskeraden. Har dock bara bilder på oss från förfesten, resten av bilderna har jag på iphonen och jag orkar inte lägga in dom bilderna. Men här har ni oss iaf. Knatte, fnatte och tjatte :D Haha!
Fnatte
Tjatte (Snygga strumpor, haha!)
Inte så lätt det där med självutlösare, lite snett!
Knatte! Haha, snygg keps!
Ja, sen får ni inte se mer. Har en sjukt rolig film från kvällen, men lägger jag ut den så dödar Lisa mig. Haha!
Måste bara visa min och Martins frukost igår:
Toast, smörgås (smör, keso, avokado), pannkakor med nutella, köttbullar, bacon, stekt potatis, mandarin, egenpressad apelsinjuice och yoghurt med müsli. Vi (som är matmonster typ) var i himlen! <3
Har typ inga bilder från igår kväll, men en bild får ni:
Jag och Sanna bryter arm! :p
Långt inlägg, haha! Nu ska jag hjälpa min man med maten. Ha en mysig kväll! <3

Torsdag!

Hej vänner! :)

Har tänkt blogga om min tisdagskväll, men jag måste få tillbaka min kamera först. Klassen + 1:an hade maskerad och det var sjukt kul, men det är roligare att visa bilder också. Kameran är hos Maria och hon ska ta med den till skolan imorgon, så då ska jag visa er :D

Idag var det en ganska skön dag i skolan. Först köpbeteende, en kurs som jag tycker verkar väldigt intressant och rolig. Hoppas den fortsätter så! Sen på eftermiddagen hade vi en gästföreläsning som inte var allt för rolig, tyvärr! Men efter skolan drog jag till stan för att fika med Norge-Mia (eller hon är från Göteborg men jag lärde känna henne i Norge, och nu känner jag ju två Mior så då får hon vara Norge-Mia, haha). Det var ett kärt återseende då vi inte har setts på typ sju månader! Men snart kanske hon flyttar hit :D hoppas det!

Nu snart kommer mina systrar + Per hit och vi ska bjuda på paella, ska bli kul :D hihi. Så nu måste jag börja laga lite mat! Puss på er ♥


Vardagslyx

Jag och Martin har vardagslyxat med älgstek, potatis och jättegod sås som bara Martin kan göra :D
Nu ska jag forstätta se på "Ensam mamma söker". Ha en mysig kväll :)
Pusss

Måndag 7 november 2011

Hejsan!
Skrev ju igår att jag skulle lägga in liite bilder från helgen. Åkte hem på torsdagen, men kom hem ganska sent så jag hann inte göra så mycket. På fredagen skulle jullan till Sunne och övningsköra eftersom hon så småningom ska köra upp där. Så jag hängde med henne och mamma. Efter en tur i Sunne fikade vi och sedan hämtade vi upp Emma på stationen. Sedan åkte vi vidare ut till Mårbacka (där Selma Lagerlöf är uppväxt) där det var julmarknad. Så himla mysigt, åååhh vad jag längtar efter jul. Här nedan får ni se lite bilder.
På kvällen var hela familjen hemma. Mamma, pappa och mina fina systrar! Vi åt middag, såg på idol och myste. :) hihi. <3
På lördagen var jag och mamma och tränade på gymet. Sen åt vi mat innan jag drog till jobbet vid tre. Jobbade sedan natten och slutade tio på söndag morgon. Då hämtade Martin upp mig, för han kom på besök då han inte hade hälsat på hemma på länge. Vi åkte hem och åt frukost med de andra. Under dagen åkte hela familjen (utom Emma som var i Karlstad) till min farbror och hans tjej för att hjälpa dom lite, då min farbror hade brytit benet. Stackarn! Vi tog även en tur till farmor och farfar. Och sedan åt vi middag innan jag, Martin och Julia åkte tillbaka till Karlstad.
Haha! Där har ni min helg, väldigt lugn och skön! :)
Bilder:
Ha det så bra!
Pusss

Söndag


Sova!

Idag är jag helt ledig, så underbart! Vet inte när det hände senast? Typ innan skolan började i slutet av augusti. Sov till kvart i nio, så skönt att sova tills man vaknar!

Idag ska jag bara ta det lugnt nu på förmiddagen, sen ta med mig Martin och shoppa lite innan jag sätter mig på tåget hem till Torsby :)

Nu ska jag gå upp och äta tomtegröt som jag och my man gjorde igår :) Ha en fin dag ♥


Friiiiiihet! (det här inlägget skulle kommit upp igår, men då funkade det inte)

Nu är tentan gjord och jag får vänta på domen några veckor. Men fram tills dess är jag friiii! Eller iaf fram tills på måndag då nästa kurs startar. :)

Efter tentan drog vi in till stan och deppade lite på farbror melker, där vi även åt lunch.

Här nedan ser ni mina härliga vänner, några gömmer sig dock.. Dom ville inte va med! :) och Lisa är inte heller med för bilden på henne och mig var så ful, haha!


RSS 2.0