Fredag 20 augusti 2010

Hej ♥

Idag mår jag bättre. Har bara rethosta, men halsontet är nästan borta iaf. Men min ena halsmandel är jättesvullen fortfarande, vilket jag tycker är konstig när jag inte har on ti halsen längre? Jaja, det är juinget jag lider av iaf! :)

Jag är bara glad att jag mår bättre och idag har jag varit superduktig. Efter att ha legat på soffan hela veckan så var det skönt att komma igång och göra nånting. Jag gick upp vid nio, åt frukost och fixade mig lite. Sen började jag och papsen och städa huset. Jag dammade överallt och plockade undan allt. Och städade toaletterna och mitt rum gjorde jag också! Pappa tog golven, dammsög och skura. Så nu är huset kliniskt rent igen. :D Förstår inte att det kan bli så dammigt och så när vi städar allt ordentligt en gång i veckan?

Sen åkte jag in till Torsby, postade brev och handlade lite. Efter det åkte jag till farmor och farfar och satt och pratade med dom ett par timmar. Gud va dom är söta och roliga. Hihi! Farmor säger så roliga saker. :D När jag sedan skulle åka till mormor och morfar och lämna tillbaka lite saker så varinte dom hemma. Så får åka dit en annan gång!

Nu har jag lagat mat till mig och pappa, kyckling ris och currysås. Gott! Vet ni förresten? Jag har inte ätit godis som i söndags, hur duktigt är inte det? Det har inte hänt på hela sommaren kan jag tala om! Hihi.

Nu ska jag visa lite bilder från Rhodos!


På tågstationen

I stockholm

På flyplasten. Har precischeckan in och ska snart lämna in bagaget! :)

Första dagen!

Första kvällen åkte vi in till Rhodos stad och åt.

Kääärlek! ♥

Yatzy! ♥ hihi

UNDERBART!

Stark kille jag har! :D

Vätskepaus! :D

Grekisk sallad

Älskar dom här träden, så otroligt fina!

Miiin snygging! ♥

Martins öl. :P Han valde en "small". Den var ganska stor!

Vi var på grekisk afton. Jättegod mat :D Det blev även dans efter maten, jag och Martin dansade också, vilket det finns film på, men det ska INTE visas här. Haha!
  
MELOOONAS! ♥

Faliraki beach!

Häärligt! ♥

Våran "terrass"!



Påväg för att äta!

Fotar varann. :D Bakom mig ligger vårat rum!

Det ser inte ut som det är så mycket mat, men det är en grillbuffe med så sjuukt mycket mat. Det blev en hel del över, FAST Martin var med. Haha! Det var hur gott som helst iaf!

Skål älskling!

Havet! Det var sten några meter ut i vattnet, sen blev det fin sandbotten. Varför är det så? :P

Snyggingen själv! Hihi. :D ♥




Vindsurfning!

Nej, nu orkar jag inte lägga upp fler bilder för idag. Kanske kommer imorgon om jag hinner. För imorgon ska jag först hämta Jullis och mamma i Karlstad och på kvällen är det kräftskiva vid sommarstugan!

Ha en fortsatt fin kväll!
Pusssis ♥


Onsdagen 18 augusti 2010

Hej mina vänner

Idag har jag också slappat ganska mycket. Är inte helt frisk än, och jag hoppas att jag orka jobba imorgon. På förmiddagen såg jag på en film från 1983. Det fanns verkligen INGENTING att se på och ändå har vi flera hundra kanaler typ. Iaf satt jag och kollade på filmen, som för övrigt var väldigt konstig, men lite skratt kom det emellanåt. Efter ett tag kommer pappa in och frågade vad jag såg på och jag sa att jag såg på en jättegammal film som var lite konstig. Pappa bara: "Men den där filmensåg jag när jag var i din ålder ju. Är den inte bra? (stort leende)". Jaja, lite bra var den pappa. Var ju tvungen att se klart den iaf. Hihi!

Idag har jag även fixat med massa papper. CSN, anställningsbevis, bankpapper mm. Har även ringt till fritidsresor och försökt få ut nåtgotför resväskan som dom hade sönder för mig. Men det ser inte så ljust ut. Och resväskan är ju mormors. Men när jag sa det till henne sa hon bara att det inte gjorde något och att den ändå är ett par år gammal. Söt hon är! Men det känns ändå dumt när man lånar saker och så går dom sönder. :(

Sen var jag in till Torsby och hämtade ut p-piller och handlade lite.

Nu ikväll bjöd jag hit Fina Josefin och Söta Sara på lite te, smörgås och vindruvor. Vi bara pratade och myste! ♥

Sötnosar!

Nu ligger jag här helt ensam i sängen, saknar Martin! Är alldeles ensam i hela huset. Pappa och Emma jobbar och mamma och Julia är fortfarande i Kreta. Jag som hatar att vara ensam. :( Blir så nojig då, men huset är larmat och så har jag ju värsta vakthunden där nere. Haha! Sunny skulle bara springa och gömma sig om nån kom hon. Sötnos är hon iaf! ♥

Nu ska jag sova så jagblir frisk tills imorgon.

Puss på er!

(Jag kommer lägga ut Rhodosbilderna lite då och då, för det är så många bilder jag vill lägga ut)

19.50

Det här inlägget skrev jag igår kväll, men det blev fel så jag inte kunde ladda upp det då, så jag gör det nu istället! :)

Hej igen! :)

Hinner tyvärr inte lägga upp Rhodosbilderna idag, för nu ska jag och Emma snart till Ida och dricka te och se på "so you think you can dance". Mysigt! Men kika in här imorgon så kommer bilderna då!

Under dagen var Sandra här, och vi bara pratade. Det var skönt, för det var så himla längesen. Det kändes nästan som förr. Började med att vi båda två nästan satt och grät för att jag berättade om när jag såg på "tyra banks show" igår, det programmet var jättesorligt och vi är känsliga båda två och typ gråter för allt. Men sen börja vi skratta för att vi var så känsliga! Haha! Tack för en mysig dag vännen. ♥

Min syster Emma gjorde en jättegod middag till mig och henne nu ikväll. Räkor, olika rörer (säger man så? olika såser eller vad man ska kalla dom), ciabattabröd, sallad, stekt halloumiost (eller vad det heter :P) och citronvatten. Jättegott var det iaf och msyigt. Vi satt och prata länge vid bordet! :)

Även fast det är helt underbart att vara ute och resa så tycker jag att det är skönt att komma hem också. Umgås med familj och vänner. Än har jag ju bara träffat Emma och papsen sen jag kom hem, eftersom mamsen och Jullan är på Kreta. Men jag ska hämta dom i Karlstad på lördag. Då kommer familjen att vara samlad igen ♥ Sen på kvällen är det kräftskiva i Runnsjön. Årliga traditionen med släkten. Det blir nästan som ette litet släktkalas. Hihi. :)

Bilder!

MAT!

Emsen! <3

Tisdag 17 augusti 2010

Hej allihopa! ♥


Nu är jag hemma i Sverige igen. Jag blev sjuk i söndags, dagen då vi åkte hem, så jag har inte orkat uppdatera. Nu mår jag inte alls bra, har ont i halsen och hostar och kan inte prata. Men nog om det.

Jag hade en ALLDELES underbar vecka tillsammans med Martin på Rhodos. Jag har verkligen världens bästa pojkvän. :) Men nu är han hos sina föräldrar och jag är hos mina, och vi kommer nog inte ses förrän nästa vecka. Känns lite konstigt att inte ses på ett tag nu när vi har umgåtts mer än en vecka i streck. Men sen flyttar vi ju ner till Karlstad till våran fiiiina lägenhet! :D Åh, det ska bli så kul. Älskar redan lägenheten och den är inte ens färdiginredd. Fast nu är det bara lite hyllor som ska upp. Dom har vi redan köpt, så det är bara att sätta upp dom. Men sen måste vi köpa tavlor, för vi har inte en enda tavla i lägenheten än. Vi måste även köpa en bäddmadrass, sängkarm, lite lampor, gardiner till köket och nån matta kanske. Sen är det klart! :D Då är det bara för alla som vill att komma och hälsa på! Ni är välkomna! ♥

Förut var min älskade solstråle Astrid här. Vi åt frukost tillsammans och hon vågade krama mig även fast jag hostade. Hihi ♥ Myyysigt var det!

Senare idag ska jag träffa Sandra om hon vill nu när jag är sjuk då. Ska ringa och höra med henne. Annars idag ska jag bara ta det lugnt och hålla mig inomhus.

Ska ladda in bilderna på datorn nu, så jag uppdarterar senare med bilder.

Hej så länge!


Lördag 7 augusti 2010

HEEEJ!

Imorgon sticker jag och min pojkvän till Rhodos så uppdateringen blir nog dålig under veckan. Men hoppas ni får det underbart, för det ska jag ha! :D Hihi!



Puss på er <3


Fredag 6 augusti 2010

Hej hej!

När jag slutade jobbet klockan tio idag så åkte jag till mormor och morfar. Ska låna deras resväska nu på resan, då jag inte har någon egen och dom andra som vi har i familjen är upptagna eftersom det är fler i familjen som ska ut och resa. Jag satt och pratade lite med min söta mormor innan jag tog resväskan med mig och åkte. Fixade lite grejer på Torsby innan jag åkte hem. Där var pappa i full gång med att städa så jag tog skurmoppen och hjälpte honom. :) Efter det har jag tvättat en massa, och vikit massa tvätt. Men det är mycket kvar så jag får fortsätta med det lite senare. Nu har jag är lite lunch och strax ska jag och papsen dra iväg till gymmet och träna! Gött! =)

Ikväll blir det nog lugnt, jobbar halv tio til fyra imorgon, så jag måste passa på att packa ikväll.

Ha en fin fredagseftermiddag och kväll! =)

Pussssis <3

Torsdag 5 augusti 2010

Hejsan mina vänner! ♥

Idag har jag jobbat hela dagen, slutar 10 imorgon bitti. Sen har jag bara ett litet kort sex-timmarspass på lörag kvar innan jag åker. Så imorgon ska jag börja tvätta och packa. Ska hjälpa pappa att renovera lite också om han vill ha hjälp. :)

Igår på kvällen packade jag och Martin ihop fiskargrejerna och köpte korv, bröd, potatissallad och lite godsaker och åkte upp till min sommarstuga och fiskade. Men lyckan var inte så stor så vi åkte i land och grillade istället. Fiskade lite till efter maten och guuud vilket underbart väder det blev då. Solen värmde och var på väg ner. Romantiskt! Hihi. ♥

När vi kom hem så såg jag på "so you think you can dance" med BÄSTA storasyster, som jag inte kommer få se igen förrän jag kommer hem ifrån Rhodos, eftersom hon åkte till Uppsala idag och inte kommer hem förrän på söndag efter att jag har åkt. I'm going to miss yooooou! ♥


Eld!

Martin fiskar. :)

Solnedgång!

Nu sitter jag och väntar på att "sex and the city" ska börja. Det är dock över en timme kvar innan det börjar. Får hitta på med något under tiden.

Ha en fortsatt fin kväll! Pussssis!

Onsdag 4 augusti 2010

Hallå allihopa! :)

Idag har det varit en härlig dag hittills. Kom hem från jobbet vid tio. Bestämde mig för att springa en sväng och en timme senare hade jag sprungit en mil och jag mådde super! Det är så skönt när man tränar på förmiddagen, jag mår bra hela dagen sen. :)

Efter springturen hoppade jag i duschen, skyndade att fixa iordning mig och sen mötte jag upp Elin på Wiener. Där satt vi och pratade länge. Har saknat våra pratstunder, dom behövs! =) Efter att vi hade fikat var jag tvungen att handla lite, så Elin följde med som sällskap. Jag köpte solkräm, mascara, foundation, rough, benvax och en pincett! Nu är det inte så mycket kvar att köpa innan resan på söndag! :D

Nu sitter jag och väntar på min pojkvän, vi ska till min sommarstuga och fiska ikväll. Mysigt! :)

Ha en bra onsdagskväll!

Pusssis <3
 

Tisdag 3 augusti 2010

Är sååå trött. Jobbat hela dagen och jobbar natten också. Just nu sistter jag och kollar på en film, "hanging up" heter den och går på trean. Den verkar ganska bra, har inte sett den förut iaf.

Imorgon ska jag äntligen få träffa min kära Elin, blir så länge mellan varje gång nu när hon är i Norge och jag är i Sverige. Kom hem oftare! :D


Hanging up!

Nu börjar den igen efter pausen!

See yooooou! Pusssis

Måndag 2 augusti 2010

Hej! :)

Förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt, men jag har varit i Karlstad hela helgen och flyttat. Det blir jättebra, men det är inte riktigt klart än. Tog inte så mycket bilder, gör det när det är klart istället.. Vilket kommer bli efter Rhodos. 6 dagar kvar nu. Gud vad skönt att åka iväg lite!

Idag jobbar jag hela dagen, börjar om nån timme och jobbar till ikväll.

Har förresten hämtat ut en cd från fotografen som tog mina studentbilder förra året, så nu harjag bilderna på datorn. Tänkte visa några!











Så, nu får det räcka!

Ha en fin dag, nu ska jag tvätta lite inför resan nästa vecka. Måste börja redan nu eftersom jag typ jobbar dygnet runt fram till lördag.

Puss på er!


RSS 2.0